Autonvuokraus
Darmstadt
Piilota
Saksa // Darmstadt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Palvelevaa autonvuokrausta Sixt Darmstadtissa

Matkakohteesi ollessa Darmstadt sisällytä suunnitelmiisi autonvuokraus ja anna Sixt Autovuokraamon olla apunasi sitä toteuttamassa. Darmstadtista löydät meidät kahdesta eri palvelupisteestä, joista toinen sijaitsee keskustan pohjoisosassa ja toinen rautatieasemalla. Rautatieaseman pisteemme on sijainniltaan näppärä valinta, mikäli saavut Darmstadtiin junalla. Pohjoinen pisteemme puolestaan palvelee ympäri vuorokauden toimivalla nouto- ja palautusmahdollisuudella. Darmstadtissa käytössäsi ovat kätevän kokoiset henkilöautot, joilla liikut kaupungin kaduilla ketterästi, kuten myös farmarit, joilla varmistat sekä hyvän kokoisen matkustustilan mukana matkaaville, että myös riittävän kuljetustilan vaikkapa ostoksille. Pohjoiselta pisteeltämme voit edellä mainittujen lisäksi varata käyttöösi myös maasturit ja pakettiautot sekä hulppeat avo- ja urheiluautot.

 
 • Darmstadt
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Darmstadt

  Sixt Autonvuokraus
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin lisäpalvelut tuovat turvaa teiden päälle

Sixtiltä vuokra-auton varatessasi pääset aina turvaamaan matkasi lisäpalveluilla ja -varusteilla, jotka palvelevat parhain päin juuri sinun matkasi tarkoitusta. Esimerkiksi lisäkuljettajan lisääminen varaukseen on suositeltavaa, mikäli haluat itse ottaa välillä lepotaukoja ratista. Vapaat kilometrit mahdollistavat matkasuunnitelmien vaihtamisen vaikka lennosta. Erilaiset vakuutukset, kuten kolariturva, lasi- ja rengasturva tai matkan jatkumisturva, ovat täydellisiä turvan tuojia etenkin ulkomaille suuntautuvilla matkoilla. Lisäämällä varaukseen GPS-navigaattorin löydät perille määränpäihin helpommin. Tämä kaikki siksi, että voit viilettää teitä eteenpäin liikoja miettimättä! Kun aloitat tekemään varausta, muistathan, että voimme taata ainoastaan kategorian, johon vuokra-autosi kuuluu, mutta emme tiettyä vuokra-auton mallia.

Ihastele historiallista Darmstadtia vuokra-auton kyydittämänä

Frankfurt am Mainin lähistöllä sijaitseva Darmstadt on ollut kaupunki jo vuodesta 1330 lähtien, joten sen historian siipien havina on helppo kuvitella korvissaan jo ennen kaupunkiin saapumista. Lukuisat rakennukset ja nähtävyydet saavat Darmstadtin kävijän hämmästelemään monien vuosisatojen takaista arkkitehtuuria, ja täällä aika helposti pysähtyy kaupunkikuvan ihastelun merkeissä. Jotta pääsisit kokemaan ja näkemään Darmstadtiin suuntautuvalla lomallasi tai työmatkallasi mahdollisimman paljon, lisää matkasuunnitelmiisi vuokra-auto Sixt Autovuokraamon kattavasta valikoimasta. Autonvuokraus Darmstadtissa todella kannattaa, sillä mikäli mieleesi tulee vaikkapa huristella kaupungin lähettyvillä sijaitsevaan Frankfurt am Mainiin, pääset sinne vuokra-auto allasi tuossa tuokiossa ja kokonaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista piittaamatta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service