Auton vuokraus alueella Darmstadt

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Darmstadt

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Darmstadt alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Darmstadt

Sixtin lisäpalvelut tuovat turvaa teiden päälle

Sixtin lisäpalvelut tuovat turvaa teiden päälle

Matkakohteesi ollessa Darmstadt sisällytä suunnitelmiisi autonvuokraus ja anna Sixt Autovuokraamon olla apunasi sitä toteuttamassa. Darmstadtista löydät meidät kahdesta eri palvelupisteestä, joista toinen sijaitsee keskustan pohjoisosassa ja toinen rautatieasemalla. Rautatieaseman pisteemme on sijainniltaan näppärä valinta, mikäli saavut Darmstadtiin junalla. Pohjoinen pisteemme puolestaan palvelee ympäri vuorokauden toimivalla nouto- ja palautusmahdollisuudella. Darmstadtissa käytössäsi ovat kätevän kokoiset henkilöautot, joilla liikut kaupungin kaduilla ketterästi, kuten myös farmarit, joilla varmistat sekä hyvän kokoisen matkustustilan mukana matkaaville, että myös riittävän kuljetustilan vaikkapa ostoksille. Pohjoiselta pisteeltämme voit edellä mainittujen lisäksi varata käyttöösi myös maasturit ja pakettiautot sekä hulppeat avo- ja urheiluautot.Sixtiltä vuokra-auton varatessasi pääset aina turvaamaan matkasi lisäpalveluilla ja -varusteilla, jotka palvelevat parhain päin juuri sinun matkasi tarkoitusta. Esimerkiksi lisäkuljettajan lisääminen varaukseen on suositeltavaa, mikäli haluat itse ottaa välillä lepotaukoja ratista. Vapaat kilometrit mahdollistavat matkasuunnitelmien vaihtamisen vaikka lennosta. Erilaiset vakuutukset, kuten kolariturva, lasi- ja rengasturva tai matkan jatkumisturva, ovat täydellisiä turvan tuojia etenkin ulkomaille suuntautuvilla matkoilla. Lisäämällä varaukseen GPS-navigaattorin löydät perille määränpäihin helpommin. Tämä kaikki siksi, että voit viilettää teitä eteenpäin liikoja miettimättä! Kun aloitat tekemään varausta, muistathan, että voimme taata ainoastaan kategorian, johon vuokra-autosi kuuluu, mutta emme tiettyä vuokra-auton mallia.
Ihastele historiallista Darmstadtia vuokra-auton kyydittämänä

Ihastele historiallista Darmstadtia vuokra-auton kyydittämänä

Frankfurt am Mainin lähistöllä sijaitseva Darmstadt on ollut kaupunki jo vuodesta 1330 lähtien, joten sen historian siipien havina on helppo kuvitella korvissaan jo ennen kaupunkiin saapumista. Lukuisat rakennukset ja nähtävyydet saavat Darmstadtin kävijän hämmästelemään monien vuosisatojen takaista arkkitehtuuria, ja täällä aika helposti pysähtyy kaupunkikuvan ihastelun merkeissä. Jotta pääsisit kokemaan ja näkemään Darmstadtiin suuntautuvalla lomallasi tai työmatkallasi mahdollisimman paljon, lisää matkasuunnitelmiisi vuokra-auto Sixt Autovuokraamon kattavasta valikoimasta. Autonvuokraus Darmstadtissa todella kannattaa, sillä mikäli mieleesi tulee vaikkapa huristella kaupungin lähettyvillä sijaitsevaan Frankfurt am Mainiin, pääset sinne vuokra-auto allasi tuossa tuokiossa ja kokonaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista piittaamatta!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Darmstadt
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Darmstadt?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Darmstadt sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Darmstadt.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Darmstadt?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Darmstadt. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 1168 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Darmstadt
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Darmstadt?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Darmstadt?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Darmstadt?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Darmstadt

Näytä lisää