Autonvuokraus
Delmenhorst
Piilota
Saksa // Delmenhorst
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Delmenhorst

Sixt Autovuokraamo palvelee mielellään autonvuokrausasioissa Delmenhorstiin suuntautuvalla matkallasi. Olipa kyseessä sitten loma- tai työmatka tähän tunnelmalliseen pikkukaupunkiin, Sixtin laadukkaan vuokra-auton avulla koet enemmän lyhyemmässä ajassa Delmenhorstin-matkallasi! Kuten muuallakin päin maailmassa, myös täällä Sixt tarjoaa käyttöösi modernit ja luotettavat vuokra-ajoneuvot, jotka tulevat autovalikoimaamme kaikkein tunnetuimmilta automerkeiltä. Palveleeko sinua tai seuruettasi kaikkein parhaiten kaupungin kaduilla ketterästi puikkelehtiva henkilöauto, ostokset takakonttiinsa mahduttava farmari, mäkisetkin maastot kepeästi selvittävä maasturi, vaiko kenties ihastuttavaa luksusta lomaan tarjoava avo- tai urheiluauto? Delmenhorstin-toimipisteelle voit varata edellä mainittujen kategorioiden lisäksi myös tilaihmeen virkaa toimittavan pakettiauton, johon mahdutatte vaivatta esimerkiksi harrastusvälineet.

 
 • Delmenhorst

  Sixt Autonvuokraus
  Weberstr.6/Jute Center
  27753 Delmenhorst

  ma. - pe.07:00 - 15:30
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut tekevät vuokrauskokemuksesta onnistuneen

Sixt Autovuokraamossa et maksa turhasta. Meillä nimittäin valitset haluamaasi vuokra-autoon ainoastaan ne lisäpalvelut, joita koet menopeliisi tarvitsevasi. Sisällytä vuokra-auton varaukseesi esimerkiksi vapaat ajokilometrit varmistamaan lisäjoustavuus, vapaaehtoinen henkilövakuutus vakuuttamaan mielen pysyvän rauhallisena vieraan maan teiden päällä liikuttaessa tai matkan jatkumisturva mahdollisten suunnitelmien muutosten varalle. Kirsikkana kakun päälle tarjoamme myös erinomaiset lisävarusteet - viimeistele siis oma vuokra-autosi vielä laadukkaalla GPS-navigaattorilla perille löytämisiä helpottamaan, tai tuikitärkeillä lasten turvaistuimilla, mikäli perheen pienimmät kuuluvat mukaan matkasuunnitelmiinne. Muistathan aina varausta sivustollamme tehdessäsi, että Sixt ei pysty etukäteen takaamaan tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä, vaan sen sijaan tarkka vuokra-auto selviää perillä matkakohteessa.

Autonvuokrausta historiallisessa Delmenhorstissa

Saksassa, Ala-Saksin osavaltiossa sijaitseva Delmenhorst on Bremenin ja Oldenburgin metropolialueeseen kuuluva kaupunki, jonka nimi on mainittu historiankirjoissa jo vuodesta 1254. Kyseessä on siis vanhoja vuosisatoja henkivä, tunnelmallinen pikkukaupunki, joka tarjoaa kävijälleen sekä ihasteltavaa että tunnelmoitavaa. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa historiallinen vanha kaupunki, kaupungin maamerkkinä toimiva vesitorni sekä Burginselin linnansaari, jossa kaupungin vanha linna sijaitsi keskiajalla, kunnes se purettiin kokonaan 1700-luvulla. Nordwollen museo puolestaan tarjoaa kirjavan kattauksen tyydyttämään suurempaa historiannälkää. Delmenhorstiin suuntautuvalla matkalla autonvuokraus on nappiveto, sillä vuokra-autolla välimatkat taittuvat kätevästi myös läheisiin kyliin ja kaupunkeihin. Varaa laadukas ja luotettava ajoneuvo Sixt Autovuokraamon sivustolta ja olet jo askeleen lähempänä Delmenhorstin-matkaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service