Autonvuokraus
Dessau
Piilota
Saksa // Dessau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-auto käyttöösi kätevästi Sixtiltä Dessaun keskustasta

Mikäli matkasi suuntana on Koillis-Saksa ja matkaohjelmaan kuuluu autonvuokraus Dessaun Sixt Autovuokraamosta, olet tehnyt hyvän päätöksen! Sixt tarjoaa käyttöösi autokaluston, jonka vuokra-autot ovat olleet teiden päällä keskimäärin vain kolmen kuukauden ajan. Lisäksi meiltä vuokratessasi voit olla varma, että saat käyttöösi laadukkaan ja modernin vuokra-auton, tunnettujen automerkkien valmistamana. Löydät toimipisteemme aivan Dessaun keskustasta, ja täällä sinua palvelee myös ympäri vuorokauden avoinna oleva palautuspalvelu. Dessaun-matkallesi voit varata käyttöösi niin henkilöauton, farmarin kuin pakettiautonkin. Tai ehkäpä haluat tehdä matkastasi ikimuistoisen ja sisällyttää matkakuviisi hieman luksusta? Siinä tapauksessa kannatta tutustua Dessaun-toimipisteemme vuokra-autojen tarjonnassa saatavilla oleviin avo- ja urheiluautoihin.

 
 • Dessau
  Antoinettenstr. 37
  06844 Dessau-Roßlau

  ma.07:30 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 17:00
  pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Dessau

  Sixt Autonvuokraus
  Antoinettenstr. 37
  06844 Dessau-Roßlau

  ma.07:30 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 17:00
  pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kattavat Sixtin lisäpalvelut käytössäsi

Autonvuokraus Dessaussa on helppoa Sixtin kautta. Teet varauksesi nopeasti helppokäyttöisillä nettisivuillamme. Muistathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi varmistaa käyttöösi haluamaasi kategoriaan kuuluvan vuokra-auton, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä. Tee lomastasi tai työmatkastasi täydellinen ja lisää vielä varaukseesi jotkin monipuolisista lisäpalveluistamme. GPS-navigaattori tai lasten turvaistuin ovat monesti ehdoton lisä varaukseen. Kolariturva rauhoittaa mieltä liikuttaessa vieraan maan teillä. Lisäkuljettaja puolestaan on varma veto aina, kun matkalle on lähdössä mukaan vähintään kaksi ajokortillista. Ajovastuuta jakamalla lepotauot ovat taatut. Entäpä haluatko vuokra-autoosi Dessaussa vapaat ajokilometrit, voiden näin huristella pitkin ja poikin maanteitä vapaasti, vaikkapa halutessasi loma-aikataulujasi muuttamalla? Sinä päätät.

Tutustu Dessaun arkkitehtuuriin vuokra-auton avustamana

Saksan koillisosassa, Mulde- ja Elbe-jokien yhtymäkohdassa sijaitseva kaunis Dessau ihastuttaa tänne matkaavaa upeine arkkitehtuureineen. Dessaussa sijaitsi aikanaan Bauhausin tunnettu taide- ja arkkitehtikoulu, joka muutti sittemmin Berliiniin. Yhä edelleen Dessausta voi löytää upeaa ihmeteltävää arkkitehtikoulun ajoilta, sillä täällä sijaitsevat lukuisat merkittävät Bauhaus-kohteet, joista osa jopa kuuluu arvostettuun Unescon maailmanperintöluetteloon.

Olipa ajatuksissasi sitten kiertää katselemassa kaupungin kuuluisaa arkkitehtuuria tai ajella muuten vain pitkin poikin läpi tunnelmallisten kylien ja eläväisten kaupunkien, Dessaun seutua tutkittaessa vuokra-auto on kätevin matkakumppani. Turvaa autonvuokrausasioissa Dessaun Sixt Autovuokraamoon ja saat lomallesi tai työmatkallesi ajoneuvon, jolla kelpaa kulkea!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service