Autonvuokraus
Detmold
Piilota
Saksa // Detmold
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Detmold

Sixt Autovuokraamo Detmold on valmiina palvelukseesi, kun tarvitset laadukasta ja palvelevaa autonvuokrausta Saksassa. Detmoldin keskustassa sijaitsevalta toimipisteeltämme vuokraat mitä näppärimmin niin katseita keräilevät, upeina kiiltävät avo- ja urheiluautot, sukkelasti sukkuloivat henkilöautot, lisätilaa matkustajille ja matkatavaroille avokätisesti tarjoavat farmarit kuin mahtipontiset maasturitkin, joiden kyydittämänä voitte kruisailla huoletta niin mäkisillä tieosuuksilla kuin päällystämättömillä teillä. Pakettiauto puolestaan palvelee liikuttaessa suuremman tavaramäärän kanssa. Kätevän varaustyökalumme ansiosta autonvuokraus Detmoldin-matkalle onnistuu muutamilla klikkauksilla, ja perillä matkakohteessasi odottaa laadukas ajoneuvo. Aloita varauksenteko ja olet jo pitkän harppauksen lähempänä onnistunutta reissua!

 
 • Detmold

  Sixt Autonvuokraus
  Klingenbergstr. 23
  32758 Detmold

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut parhaiten palvelevan varauksen muodostamiseksi

Alkaessasi tehdä vuokra-auton varausta sivustollamme, pidäthän mielessäsi, että Sixt voi taata Detmoldiin suuntautuvalle työ- tai lomamatkallesi ainoastaan autokategorian, johon haluamasi ajoneuvo kuuluu. Lopullisen menopelin tarkkoine malleineen saat selville päästyäsi perille kohteeseen. Lisäpalvelut ovat nekin seikka, jota ei kannata ohittaa. Esimerkiksi lisäkuljettaja on loistovalinta varaukseen, jos mukana on matkustamassa useampi ajokortin omaava henkilö. GPS-navigaattorin avulla puolestaan pääset perille luotettavasti ja vältyt arpomasta reittejä. Tutustu myös muihin kattaviin ja turvallisuutta lisääviin ratkaisuihimme, kuten kolariturvaan sekä lasi- ja rengasturvaan. Kokoa näistä - ja monista muista - varaukseesi lisäpalvelut omiin tarpeisiisi parhaiten sopien!

Autonvuokrauspalvelut täydentävät Detmoldin-matkasi

Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa, Saksassa, sijaitseva Detmold on kaupunki, jonne matkatessa kannattaa varata käyttöön Sixt Autovuokraamon luotettava vuokra-auto, joka kuljettaa paikasta toiseen vaivatta, aikatauluja kyselemättä. Aivan ensiksi Detmoldissa kannattaa tietysti suunnata aistimaan vanhan kaupungin pittoreskit kadut, joiden varsilla komeilee toinen toistaan uljaampia taloja menneiltä vuosisadoilta. Alppihenkiset, vieri viereen rakennetut omakotitalot ovat nekin ihastelemisen arvoisia rakennuksia.

Kun keuhkot ovat täynnä Detmoldin raikasta ilmaa ja mieli pullollaan pikkukaupungin rauhallista tunnelmaa sekä lähialueen kirkot, museot ja Detmoldin linna käyneet tutuiksi, vuokra-auton suunnan voi kääntää kohti Hannoveria, jonne ajat täältä reilussa tunnissa. Hannoverista ei tekemistä ja valinnan varaa puutu, mutta sen lisäksi myös 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Bielefeld tarjoaa loistavat ostosmahdollisuudet, jalkapallomatseja ja paljon muuta. Siirry helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varmista vuokra-ajoneuvo Saksaan suuntautuvalle loma- tai työmatkallesi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service