Autonvuokraus
Donauwörth
Piilota
Saksa // Donauwörth
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Donauwörth

Donauwörthin keskustassa sijaitseva Sixt Autovuokraamo palvelee tänne matkustavia mielellään tarjoten ammattitaitoisia autonvuokrauspalveluja. Donauwörthin palvelupisteellemme voit varata odottamaan niin ketterästi kaupungin kaduilla kulkevan henkilöauton, runsaasti kaivattua lisätilaa matkustajille ja matkatavaroille suovan farmarin kuin erilaisissa maastoissa viihtyvän maasturinkin. Saatavilla on myös pakettiauto, mikäli todella reilu säilytystila on tarpeen esimerkiksi harrastusvälineille. Ja jos aikeissa on tehdä matkasta ainutlaatuisen ikimuistoinen, varaa Donauwörthiin odottamaan jokin avo- ja urheiluautovalikoimamme aarteista, ja pudottelet katuja pitkin hyvinkin uskottavasti. Valinta on onneksi kokonaan sinun!

 
 • Donauwörth

  Sixt Autonvuokraus
  Bahnhofstr. 24a
  86609 Donauwörth

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut kattavasta valikoimasta omaan tarpeeseesi räätälöitynä

Käytä helppokäyttöistä varaustyökaluamme, jolla toteutat autonvuokrauksen Donauwörthin toimipisteellemme mitä näppärimmin. Aloittaessasi varauksen teon sivustollamme muistathan, että ajoneuvosi tarkka malli ja merkki ovat seikkoja, jotka selviävät perillä kohteessa, sillä Sixt voi taata ainoastaan varaamasi vuokra-auton kategorian. Viimeistele varaus lisäämällä siihen tuiki tärkeät lisäpalvelut, kuten esimerkiksi vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta sallit matkan edetä omalla painollaan, kokonaan kilometrimäärästä riippumatta. Mielenrauhaa teiden päälle tuovat puolestaan kolariturva sekä lasi- ja rengasturva. Kokoa varauksestasi paketti, joka on räätälöity sopimaan juuri sinulle!

Autonvuokraus tuo Donauwörthin ympäristöineen lähellesi

Donauwörth on Baijerin osavaltiossa, Saksassa, sijaitseva pikkukaupunki noin 45 km Augsburgista pohjoiseen. Kaupunki sijaitsee Romantische Straße -maisemareitin varrella ja se tunnetaan erityisesti Kolmikymmenvuotisen sodan sekä Espanjan vallanperimyssodan aikaisista tapahtumista. Mielenkiintoista kaupungin historiassa on myös se, että Ruotsin Kustaa II Adolf valloitti sen vuonna 1632. Tänne matkatessasi et siis voi välttyä historian siipien vahvalta ja moninaiselta havinalta. Donauwörthin kaupunkikuva on käsittämättömän kaunis, ja vierekkäin rakennettuja, esimerkiksi auringonkeltaisen ja oranssin värisiä talonpätkiä jaksaa ihastella helposti päiväkausia.

Koska kyseessä on vallan pieni ja romanttinen kaupunki, julkinen liikenne on täällä vähäistä. Tästä syystä Sixt Autovuokraamon autonvuokrauspalvelut ovat loistava lisä matkaohjelmaasi, kun olet aikeissa suunnata Donauwörthin maisemiin. Vuokra-autolla taitat näppärästi niin Donauwörthin kadut kuin läheisten pikkukylien kujat sekä halutessasi myös alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan Ausburgin moottoritiet. Valitse vain menopeli sinulle mieluisimmasta autokategoriasta, tee varaus ja voit jo alkaa odotella matkaasi iloisin mielin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service