Autonvuokraus
Dortmund Lentoasema
Piilota
Saksa // Dortmund // Dortmund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dortmund Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenring 1
  44319 Dortmund DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DTM
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:30
la.08:00 - 16:00
su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Dortmundin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen voi löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivetoisten katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin joukosta. Voit valita vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huomattavasti huolettomampaa, joten niistä kannattaa maksaa hieman ylimääräistä. Myös vakuutukset ovat erittäin tärkeä osa auton vuokraamista. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti nuorille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Dortmundin lentoasema, eli DTM, sinun kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla käy nopeasti

Dortmundin kansainvälinen lentoasema on pieni lentoasema, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähellä uloskäynnin varrella. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi toki palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kaupunkiin tutustuminen käy helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla sinä ja koko seurueesi pääsette helposti kulkemaan paikasta toiseen, jolloin lomastakin saa enemmän irti. Tämä Saksassa Ruhrin alueella sijaitseva kaupunki tarjoaa paljon tekemistä kaiken ikäisille. Rurhjoki virtaa kaupungin läpi, joten vuokra-autolla kannattaa käydä tutustumassa kaupungin kauniiseen luontoon. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on hieman kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva Signal Iduna Park, johon kuuluu viheralue Westfalenstadion ja televisiotorni Florianturm. Tässäkin kaupungissa välimatkat ovat välillä pitkiä, joten vuokra-auto tulee enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, vaan autolla voi lähteä tekemään yllättäviäkin reissuja. Muista siis varata vuokra-auto Dortmundin lentoasemalta ja ota lomastasi kaikki irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:30
la.08:00 - 16:00
su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dortmund Lentoasema DTM Flughafenring 1 44319 Dortmund 51.513738, 7.610928 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Dortmund Lentoasema DTM

Flughafenring 1
44319 Dortmund
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service