Auton vuokraus toimipisteestä Dortmund Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Dortmund Lentoasema

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dortmund Lentoasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dortmund Lentoasema

Osoite

Flughafenring 1, 44319 Dortmund, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:30
La
07:30 - 16:00
Su
07:30 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 22:30

Palvelumme toimipisteessä Dortmund Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Dortmundin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Dortmundin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen voi löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivetoisten katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin joukosta. Voit valita vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huomattavasti huolettomampaa, joten niistä kannattaa maksaa hieman ylimääräistä. Myös vakuutukset ovat erittäin tärkeä osa auton vuokraamista. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti nuorille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Dortmundin lentoasema, eli DTM, sinun kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla käy nopeasti

Autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla käy nopeasti

Dortmundin kansainvälinen lentoasema on pieni lentoasema, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähellä uloskäynnin varrella. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi toki palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Kaupunkiin tutustuminen käy helposti vuokra-autolla

Kaupunkiin tutustuminen käy helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Dortmundin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla sinä ja koko seurueesi pääsette helposti kulkemaan paikasta toiseen, jolloin lomastakin saa enemmän irti. Tämä Saksassa Ruhrin alueella sijaitseva kaupunki tarjoaa paljon tekemistä kaiken ikäisille. Rurhjoki virtaa kaupungin läpi, joten vuokra-autolla kannattaa käydä tutustumassa kaupungin kauniiseen luontoon. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on hieman kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva Signal Iduna Park, johon kuuluu viheralue Westfalenstadion ja televisiotorni Florianturm. Tässäkin kaupungissa välimatkat ovat välillä pitkiä, joten vuokra-auto tulee enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, vaan autolla voi lähteä tekemään yllättäviäkin reissuja. Muista siis varata vuokra-auto Dortmundin lentoasemalta ja ota lomastasi kaikki irti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dortmund Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dortmund Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dortmund Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dortmund Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dortmund Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 906 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Defender 90
Defender 90
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Audi A8 S tronic
Audi A8 S tronic
VW Multivan
VW Multivan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dortmund Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dortmund Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dortmund Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?