Autonvuokraus
Dresden Lentoasema
Piilota
Saksa // Dresden // Dresden Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dresden Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Wilhelmine-Reichard-Ring 1
  01109 Dresden DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DRS
Aukioloajat
ma. - to.07:00 - 21:30
pe.07:00 - 21:00
su.16:30 - 23:15
Juhlapyhä12:00 - 20:30
 
 24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Dresdenin Lentoasemalla tarjoaa luotettavia autonvuokrauspalveluita. Löydät vuokra-automme saapuvien hallin kellarikerroksesta. Vuokra-auto kannattaa varata etukäteen, jotta haluamasi kategoria on varmasti saatavilla. Emme voi taata tiettyjen merkkien ja mallien saatavuutta, mutta voit vuokra-autoa noutaessasi katsoa älypuhelimella, mitä malleja on sillä hetkellä paikalla ja varata haluamasi. Löydät valikoimastamme henkilöautoja moniin tarkoituksiin. Tavanomaisten mallien ohella tarjolla on sekä farmareita että urheilumalleja. Maasturi on kätevin ratkaisu silloin, kun aiot tutustua lähiseudun vuoristoalueisiin. Avoautolla taas pääset nauttimaan Saksan aurinkoisista kesistä. Jos tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Jatka lentomatkaasi vuokra-autolla

Lentokenttä Dresden International sijaitsee kaupungin pohjoislaidalla Klotzschen kaupunginosassa yhdeksän kilometriä keskustasta. Kun saavut kaupunkiin lentäen, matkasi jatkuu kätevimmin Sixtin vuokra-autolla. Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalla käy helposti, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme. Jos haluat noutaa vuokra-autosi aukioloaikojemme ulkopuolella, ota yhteys asiakaspalveluumme. Lentokenttä sijaitsee aivan moottoritien A4 tuntumassa. Vuokra-autolla pääset nopeasti myös moottoritielle A13 Berliinin suuntaan tai valtatielle B97, jota kannattaa ajella silloin, kun haluat katsella maisemia. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva hiekkakivivuoristo Elbsandsteingebirge linnoituksineen on kiinnostava kohde retkeilyn ja historian ystävälle, viiniharrastajan taas kannattaa tutustua Wackerbarthin linnaan Elbe-joen rehevässä laaksossa. Hyvien tieyhteyksien ansiosta pääset parissa tunnissa myös Puolan ja Tsekin tasavallan vuoristomaisemiin. Dresdenin keskusta ja vanha kaupunki ovat niin ikään tutustumisen arvoisia. Autovuokraamollamme on toimipisteitä eri puolilla kaupunkia, muun muassa vanhassa keskustassa ja päärautatieasemalla.

Eloisa kulttuurikaupunki Elbe-joen varressa

Dresden on yksi Keski-Euroopan vanhimpia ja hienoimpia kaupunkeja. Sen monipuolinen kulttuuritarjonta ja taidokas arkkitehtuuri kutsuvat tutustumaan tapahtumiin ja nähtävyyksiin. Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalta on suositeltavaa, kun haluat liikkua vapaasti. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Zwingerin linnoitus, Semper-oopperatalo sekä Frauenkirche-kirkko, joka tuhoutui sodassa lähes täysin, mutta joka rakennettiin kokonaan uudestaan. Elbe-joen rantapromenadilla voit käydä viihtyisissä kahviloissa sekä tutustua paikallisten taiteilijoiden tuotantoon. Jokilaivoilla pääset tutustumaan kaupunkia ympäröivään luontoon ja näet kauniita rakennuksia ja siltoja. Kun haluat liikkua vapaasti ja omien suunnitelmiesi mukaan, varaa sopiva vuokra-auto Dresdenin Lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.07:00 - 21:30
pe.07:00 - 21:00
su.16:30 - 23:15
Juhlapyhä12:00 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dresden Lentoasema DRS Wilhelmine-Reichard-Ring 1 01109 Dresden 51.125192, 13.765055 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Dresden Lentoasema DRS

Wilhelmine-Reichard-Ring 1
01109 Dresden
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service