Auton vuokraus toimipisteestä Dresden Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Dresden Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dresden Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dresden Lentoasema

Osoite

Wilhelmine-Reichard-Ring 1, 01109 Dresden, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:30
La
07:00 - 18:30
Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 18:30

Palvelumme toimipisteessä Dresden Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalla

Sixt Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Dresdenin Lentoasemalla tarjoaa luotettavia autonvuokrauspalveluita. Löydät vuokra-automme saapuvien hallin kellarikerroksesta. Vuokra-auto kannattaa varata etukäteen, jotta haluamasi kategoria on varmasti saatavilla. Emme voi taata tiettyjen merkkien ja mallien saatavuutta, mutta voit vuokra-autoa noutaessasi katsoa älypuhelimella, mitä malleja on sillä hetkellä paikalla ja varata haluamasi. Löydät valikoimastamme henkilöautoja moniin tarkoituksiin. Tavanomaisten mallien ohella tarjolla on sekä farmareita että urheilumalleja. Maasturi on kätevin ratkaisu silloin, kun aiot tutustua lähiseudun vuoristoalueisiin. Avoautolla taas pääset nauttimaan Saksan aurinkoisista kesistä. Jos tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Jatka lentomatkaasi vuokra-autolla

Jatka lentomatkaasi vuokra-autolla

Lentokenttä Dresden International sijaitsee kaupungin pohjoislaidalla Klotzschen kaupunginosassa yhdeksän kilometriä keskustasta. Kun saavut kaupunkiin lentäen, matkasi jatkuu kätevimmin Sixtin vuokra-autolla. Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalla käy helposti, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme. Jos haluat noutaa vuokra-autosi aukioloaikojemme ulkopuolella, ota yhteys asiakaspalveluumme. Lentokenttä sijaitsee aivan moottoritien A4 tuntumassa. Vuokra-autolla pääset nopeasti myös moottoritielle A13 Berliinin suuntaan tai valtatielle B97, jota kannattaa ajella silloin, kun haluat katsella maisemia. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva hiekkakivivuoristo Elbsandsteingebirge linnoituksineen on kiinnostava kohde retkeilyn ja historian ystävälle, viiniharrastajan taas kannattaa tutustua Wackerbarthin linnaan Elbe-joen rehevässä laaksossa. Hyvien tieyhteyksien ansiosta pääset parissa tunnissa myös Puolan ja Tsekin tasavallan vuoristomaisemiin. Dresdenin keskusta ja vanha kaupunki ovat niin ikään tutustumisen arvoisia. Autovuokraamollamme on toimipisteitä eri puolilla kaupunkia, muun muassa vanhassa keskustassa ja päärautatieasemalla.
Eloisa kulttuurikaupunki Elbe-joen varressa

Eloisa kulttuurikaupunki Elbe-joen varressa

Dresden on yksi Keski-Euroopan vanhimpia ja hienoimpia kaupunkeja. Sen monipuolinen kulttuuritarjonta ja taidokas arkkitehtuuri kutsuvat tutustumaan tapahtumiin ja nähtävyyksiin. Autonvuokraus Dresdenin Lentoasemalta on suositeltavaa, kun haluat liikkua vapaasti. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Zwingerin linnoitus, Semper-oopperatalo sekä Frauenkirche-kirkko, joka tuhoutui sodassa lähes täysin, mutta joka rakennettiin kokonaan uudestaan. Elbe-joen rantapromenadilla voit käydä viihtyisissä kahviloissa sekä tutustua paikallisten taiteilijoiden tuotantoon. Jokilaivoilla pääset tutustumaan kaupunkia ympäröivään luontoon ja näet kauniita rakennuksia ja siltoja. Kun haluat liikkua vapaasti ja omien suunnitelmiesi mukaan, varaa sopiva vuokra-auto Dresdenin Lentoasemalta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dresden Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dresden Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dresden Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dresden Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dresden Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1069 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport
Range Rover Sport
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Audi A8 S tronic
Audi A8 S tronic
BMW M5
BMW M5
Audi A1
Audi A1
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dresden Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dresden Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dresden Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Dresden Lentoasema

Näytä lisää