Autonvuokraus
Düren
Piilota
Saksa // Düren
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Düren

Autonvuokraus onnistuu helposti ja asiantuntevasti Sixt Autovuokraamossa Dürenissa. Toimipisteessämme on erittäin kattava vuokra-autovalikoima, josta löytyy erikokoisia ajoneuvoja jokaiseen tarpeeseen, tarvitsitpa sitten kompaktinkokoista henkilöautoa kaupunkiajoon tai tilavaa pakettiautoa suuremman ihmisjoukon tai tavaramäärän kuljettamiseen. Perheille ihanteelliset farmarit ja tehokasta ajokokemusta jykevällä maasturilla kaipaavat löytävät etsimänsä, eivätkä sporttista kiihtyvyyttä ja näyttävää ylellisyyttä haluavatkaan lähde tyhjin käsin toimipisteestämme, sillä autokalustoomme kuuluvat myös ensiluokkaiset avo- ja urheiluautot. Vuokraa auto Dürenissa Sixt Autovuokraamosta ja hurauta vuokra-autolla kätevästi kohteeseen!

 
 • Düren

  Sixt Autonvuokraus
  Veldener Strasse 1c
  52349 Düren

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.11:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta Dürenissa edullisesti

Kaikki vuokra-automme ovat uusia ja luotettavia, joten pääset matkaan turvallisin mielin, ja kun tutustut huolella monipuolisiin lisäpalveluihimme, voit vielä enemmän yksilöidä vuokra-autoa vastaamaan matkasi asettamia tarpeita. Oletko saapunut Saksaan työmatkalle? Niin työmatkalaisten kuin lomailijoiden suosikkivaihtoehto lisäpalveluksi on GPS-navigaattori, koska se poistaa turhaa vierailla teillä ajamisesta aiheutuvaa stressiä ja vie oikeaan osoitteeseen helpolla opastuksella. Lapsiperheitä ajatellen valikoimastamme löytyvät turvalliset lastenistuimet, joten autoa vuokratessa ei tarvitse huolehtia siitä, miten lapset kulkevat kyydissä turvallisesti. Isommalle porukalle suosittelemme lisäkuljettajapalvelun hyödyntämistä, jonka ansiosta automatkalle voi nimetä useamman kuskin, mikäli tarvetta kuljettajan vaihdolle on. Hoida lisäpalveluvalinnat samalla kun teet varauksen vuokra-autosta Dürenissa, mutta otathan huomioon, ettemme voi taata kuin autokategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Dürenissa antaa enemmän

Läntisessä Saksassa, Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitseva Düren on historiallinen kaupunki, jonka läpi virtaa joki Rur, ja siellä on paljon nähtävää matkailijoille. Voit huristella reilut viisi kilometriä keskustasta etelään katsomaan vanhaa Burgaun linnaa, jonka vanhin rakennus on 1500-luvulta, ja joka on nyt täydessä loistossaan vuosien kunnostustyön jälkeen. Lasten kanssa oiva kohde on Annakirmesin huvipuisto, jossa voi viettää hauskaa aikaa yhdessä koko perheen kanssa. Taiteen ystävän kannattaa suunnata Leopold-Hoesch-Museum -taidemuseoon ihastelemaan taidetta, ja jo rakennus itsessään on näkemisen arvoinen. Omalla Sixtin vuokra-autolla nähtävyyksien katselu lähellä tai kauempaa onnistuu näppärästi, ja ajoneuvoon saa pakattua kaikki tarvittavat tavarat mukaan, sekä mahdolliset ostoksetkin. Valmistaudu matkaan ja varaa vuokra-autosi Düreniin nyt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service