Autonvuokraus
Duisburg
Piilota
Saksa // Duisburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Duisburg

Tullessasi Duisburgiin suuntaa kulkusi ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon, josta voit vuokrata luotettavan ja edullisen vuokra-auton kattavasta autovalikoimastamme, ja pidämme huolen, että autonvuokraus sujuu nopeasti. Koko autokalustomme koostuu vain uusista ja turvallisista, tunnettujen automerkkien malleista, joten valitsitpa minkä tahansa ajoneuvon, pääset lähtemään matkalle turvallisin mielin. Vuokra-autoissa riittää valinnanvaraa tilavista vaihtoehdoista, kuten farmarit, maasturit tai pakettiautot, aina näppärän kokoisiin ja taloudellisiin henkilöautoihin, jotka toimivat ihanteellisesti esimerkiksi kaupunkiajossa. Luksusta kaipaavalle tarjoamme toinen toistaan upeampia avo- ja urheiluautoja, joiden kyydissä mikä tahansa ajomatka on elämys. Autonvuokraus Duisburgissa hoituu etukäteen kätevästi verkossa!

 
 • Duisburg
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  ma. - pe.06:00 - 19:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Duisburg

  Sixt Autonvuokraus
  Paul-Esch-Strasse 57
  47053 Duisburg

  ma. - pe.06:00 - 19:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-auto tarpeisiisi Sixtin Autovuokraamosta Duisburgissa

Ei ole väliä, oletko menossa Saksaan työ- vai lomamatkalle - oma vuokra-auto voi joka tapauksessa sujuvoittaa vierailuasi huomattavasti, kun voit kulkea omien aikataulujesi mukaan valitsemillasi reiteillä. Samalla, kun teet varauksen ajoneuvosta, voit lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, joilla voit yksilöidä autonvuokrauskokemuksesi enemmän tarpeitasi vastaavaksi. Jokainen autoilija hyötyy GPS-navigaattorista, joka antaa selkeät ohjeet perille päämäärään, eikä tarvitse suotta murehtia kartan lukemisesta. Onko matkaan lähdössä isompi seurue, jossa on useampi ajotaitoinen? Valitse lisäkuljettajapalvelu, joka tuo joustoa reissuun, kun matkalla voi olla kaksi tai useampia kuskeja. Lapsiperheen kannattaa tutustua tarjoamiimme lasten turvaistuimiin, joita löytyy niin vauvoille kuin vähän isommillekin lapsille. Varatessa otathan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Duisburgia katsomaan Sixtin vuokra-autolla

Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitseva Duisburg on tärkeä teollisuuden, kulttuurin ja kaupan keskus Ruhrin alueella. Kaupungin ehdoton käyntikohde on Landschaftspark, joka on vanha, muutaman vuosikymmen sitten toimintansa lopettanut metallitehdas, josta on tehty kaupunkilaisten virkistysalue. Duisburgista löytyy myös pari kasvitieteellistä puutarhaa, kuten Kaiserberg, joissa voi käydä virkistäytymässä muiden nähtävyyksien katselun ohella. Kaupungissa on myös kiinnostavia museoita, kuten Museum der Deutschen Binnenschiffahrt, Saksan sisämaan vesiteiden museo, joka sijaitsee vaikuttavassa Art Nouveau -rakennuksessa. Tee matkustamisesta helppoa ja varaa vuokra-autosi Sixt Autovuokraamosta Duisburgissa jo etukäteen joko olemalla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme tai tekemällä verkkovarauksen. Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä palvelevan henkilökuntamme puoleen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service