Auton vuokraus alueella Duisburg

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Duisburg

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Duisburg alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Duisburg

Vuokra-auto tarpeisiisi Sixtin Autovuokraamosta Duisburgissa

Vuokra-auto tarpeisiisi Sixtin Autovuokraamosta Duisburgissa

Tullessasi Duisburgiin suuntaa kulkusi ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon, josta voit vuokrata luotettavan ja edullisen vuokra-auton kattavasta autovalikoimastamme, ja pidämme huolen, että autonvuokraus sujuu nopeasti. Koko autokalustomme koostuu vain uusista ja turvallisista, tunnettujen automerkkien malleista, joten valitsitpa minkä tahansa ajoneuvon, pääset lähtemään matkalle turvallisin mielin. Vuokra-autoissa riittää valinnanvaraa tilavista vaihtoehdoista, kuten farmarit, maasturit tai pakettiautot, aina näppärän kokoisiin ja taloudellisiin henkilöautoihin, jotka toimivat ihanteellisesti esimerkiksi kaupunkiajossa. Luksusta kaipaavalle tarjoamme toinen toistaan upeampia avo- ja urheiluautoja, joiden kyydissä mikä tahansa ajomatka on elämys. Autonvuokraus Duisburgissa hoituu etukäteen kätevästi verkossa! Ei ole väliä, oletko menossa Saksaan työ- vai lomamatkalle - oma vuokra-auto voi joka tapauksessa sujuvoittaa vierailuasi huomattavasti, kun voit kulkea omien aikataulujesi mukaan valitsemillasi reiteillä. Samalla, kun teet varauksen ajoneuvosta, voit lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, joilla voit yksilöidä autonvuokrauskokemuksesi enemmän tarpeitasi vastaavaksi. Jokainen autoilija hyötyy GPS-navigaattorista, joka antaa selkeät ohjeet perille päämäärään, eikä tarvitse suotta murehtia kartan lukemisesta. Onko matkaan lähdössä isompi seurue, jossa on useampi ajotaitoinen? Valitse lisäkuljettajapalvelu, joka tuo joustoa reissuun, kun matkalla voi olla kaksi tai useampia kuskeja. Lapsiperheen kannattaa tutustua tarjoamiimme lasten turvaistuimiin, joita löytyy niin vauvoille kuin vähän isommillekin lapsille. Varatessa otathan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.
Duisburgia katsomaan Sixtin vuokra-autolla

Duisburgia katsomaan Sixtin vuokra-autolla

Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitseva Duisburg on tärkeä teollisuuden, kulttuurin ja kaupan keskus Ruhrin alueella. Kaupungin ehdoton käyntikohde on Landschaftspark, joka on vanha, muutaman vuosikymmen sitten toimintansa lopettanut metallitehdas, josta on tehty kaupunkilaisten virkistysalue. Duisburgista löytyy myös pari kasvitieteellistä puutarhaa, kuten Kaiserberg, joissa voi käydä virkistäytymässä muiden nähtävyyksien katselun ohella. Kaupungissa on myös kiinnostavia museoita, kuten Museum der Deutschen Binnenschiffahrt, Saksan sisämaan vesiteiden museo, joka sijaitsee vaikuttavassa Art Nouveau -rakennuksessa. Tee matkustamisesta helppoa ja varaa vuokra-autosi Sixt Autovuokraamosta Duisburgissa jo etukäteen joko olemalla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme tai tekemällä verkkovarauksen. Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä palvelevan henkilökuntamme puoleen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Duisburg
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Duisburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Duisburg sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Duisburg.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Duisburg?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Duisburg. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 567 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Duisburg
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Duisburg?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Duisburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Duisburg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Duisburg

Näytä lisää