Autonvuokraus
Eisenach
Piilota
Saksa // Eisenach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Eisenach

Sixt Autovuokraamo Eisenachissa tarjoaa vuokrattavaksi erittäin kattavan autovalikoiman suosittujen automerkkien uusimpia automalleja ja saat asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella hoidettua autonvuokrauksen sujuvasti ja nopeasti. Autokalustoomme tässä toimipisteessä kuuluvat kaupunkiajossa kätevät taloudelliset henkilöautot, perheille tai useamman hengen porukalle soveltuvat farmarit ja maasturit sekä isomman seurueen tarpeisiin riittävät pakettiautot. Lomaasi tai työmatkaasi saat luotua helposti luksusta vuokraamalla avo- tai urheiluauton, jolla mikä tahansa automatka muuttuu erityiseksi. Tutustu ajoneuvoihin ja lisäpalveluihimme, ja tehtyäsi päätöksen varauksesta, soita asiakaspalveluumme tai tee se itse verkkosivuillamme ja näin saat helposti hoidettua autonvuokrauksen Eisenachissa.

 
 • Eisenach
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  ma.07:30 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 17:00
  pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Eisenach

  Sixt Autonvuokraus
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  ma.07:30 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 17:00
  pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamosta edullisesti matkaan Eisenachissa

Saapuessasi Saksaan loma- tai automatkalle, oma vuokra-auto on viisas valinta, sillä et ole sidottu valmiiksi määriteltyihin aikatauluihin tai reitteihin, vaan voit valita vapaasti, minne autonnokkasi seuraavaksi käännät ja milloin haluat lähteä matkaan. Voit käyttää vuokra-autoa vain paikalliseen kaupunkiajoon tai lähteä pidemmällekin reissulle, ja miten tahansa teetkin, kätevät lisäpalvelumme helpottavat matkaasi. GPS-navigaattori on jokaisen autonkuljettajan paras kaveri, sillä se hoitaa opastuksen liikenteessä ja voit keskittyä rauhassa ajamiseen. Lapset viihtyvät turvallisesti lastenistuimissa, joita meillä on tarjolla eri-ikäisille lapsille. Yksi vuokra-auto, mutta monta kuskia? Ei hätää, voit valita lisäkuljettajapalvelun ja nimetä monta kuljettajaa matkalle, eivätkä kuskien vaihdot aiheuta lainkaan ongelmia. Perehdy autonvuokraukseen ja lisäpalveluihimme verkossa, mutta pyydämme huomioimaan varausta tehdessäsi, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä automallia.

Näe enemmän Sixtin vuokra-autolla Eisenachissa

Eisenach sijaitsee Saksan keskiosassa, Thüringenin osavaltiossa, ja on hyvin tunnettu esimerkiksi autoteollisuudestaan, sillä muun muassa BMW:llä ja Opelilla on siellä tehtaat. Eisenachissa riittää mielenkiintoista nähtävää ja kaupungin ehdottomasti tunnetuin nähtävyys on keskustasta noin viiden kilometrin päässä sijaitseva Wartburgin linna. Linna on Saksan kuuluisimpia keskiaikaisia linnoja ja tuo alun perin 1000-luvulla valmistunut linna on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1999. Musiikin ystävillekin Eisenach tarjoaa erityisen nähtävyyden, sillä kaupunki on kuuluisan säveltäjän Johann Sebastian Bachin syntymäpaikka ja siksi kaupungista löytyykin Bach-museo. Tervetuloa hoitamaan autonvuokraus Eisenachissa Sixt Autovuokraamon ystävällisen asiakaspalvelun siivittämänä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service