Autonvuokraus
Elmshorn
Piilota
Saksa // Elmshorn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Elmshorn

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tekee matkastasi Elmshorniin sujuvan, sillä valittavanasi on monipuolinen vuokra-autovalikoimamme lisäpalveluilla. Tarvitsetko taloudellista ja pienempää henkilöautoa kaupunkiajoon vai onko matkaseurueesi niin iso, ettei esimerkiksi nelihenkiselle perheelle sopiva farmari ole riittävän suuri, vaan tarvitset pakettiauton? Vai iskitkö silmäsi tyylikkääseen ja tehokkaaseen maasturiin tai haaveiletko kaartavasi paikalle ensiluokkaisessa urheilu- tai avoautossa? Toimipisteestämme löydät erikokoisia ja erilaisia ajoneuvoja joka tarpeeseen, ja autokalustomme on uutta ja luotettavaa sekä kattaa tunnetut automerkit. Autonvuokraus Elmshornissa on helpointa hoitaa etukäteen verkossa tai puhelimitse, niin vuokra-auton nouto sujuu nopeasti saapuessasi Saksaan.

 
 • Elmshorn

  Sixt Autonvuokraus
  Hamburger Str. 110a
  25337 Elmshorn

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla tehostat ajankäyttöäsi

Voit päättää itse, milloin lähdet matkaan ja mitä reittiä ajat määränpäähäsi, kun valitset vuokra-auton, etkä ole riippuvainen valmiista aikatauluista ja voit mennä sinnekin, minne joukkoliikenne ei ylety. Työmatkalla, jossa on paljon kokouksia eri paikoissa, säästät paljon aikaa olemalla liikkeellä omalla vuokra-autolla, ja jos varustat sen vielä GPS-navigaattorilla, pääset nopeammin perille päämäärääsi vierailla teillä. Muitakin hyödyllisiä lisäpalveluita meiltä löytyy, kuten lapsiperheiden elämää helpottavat lasten turvaistuimet, joilla perhelomailusta Saksassa tulee turvallisempaa ja miellyttävämpää. Lisäkuljettajapalvelulla mahdollistat useamman kuljettajan nimeämisen ajomatkalle, jolloin pystyy huoletta vaihtamaan kuskia kesken ajon. Kun teet varausta vuokra-autosta Elmshornissa, otathan huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Elmshornissa tuo nähtävyydet lähellesi

Hampurin metropolialueella, Schleswig-Holsteinin osavaltiossa sijaitseva Elmshorn on vain reilun 30 kilometrin päässä Hampurista ja sopii mainiosti paitsi Elmshornin nähtävyyksien katseluun, myös tukikohdaksi pidemmille autoretkille lähiympäristöön. Elmshornissa voit suunnata katsomaan kaupungin vesitornia, jossa toimii kahvila ja kynttilävalimo, ja rakennus on peräisin vuodelta 1902. Elmshornin teollisuusmuseossa voit perehtyä osavaltion teollistumisesta kertovaan historiaan. Jos nautit luonnosta ja kasveista, voit ajella vain noin kymmenen kilometrin päähän Ellerhoop-Thiensenin kasvitieteelliseen puutarhaan rentoutumaan ihanien puiden ja kasvien joukkoon. Omalla vuokra-autolla tämäkin matka taittuu hetkessä ja samalla voi koukkailla katsomassa matkan varrelle osuvia mielenkiintoisen näköisiä paikkoja. Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Elmshorniin vuokraamaan auto onnistuneeseen matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service