Autonvuokraus
Erding
Piilota
Saksa // Erding
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Erding

Mikäli seuraava loma- tai työmatkasi suuntautuu Erdingiin, kannattaa matka aloittaa laadukkaasti Sixt Autovuokraamon kautta! Meiltä löytyy kattava merkkiautojen valikoima aina kilpailukykyiseen hintaan ja ystävällisen asiakaspalvelun kera. Valikoimastamme löydät suositut henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit yksin matkustaville kuin isommillekin porukoille. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla suuntaat loisteliaasti työtapaamisiin ja tilavat maasturit taittavat hankalammatkin reittivalinnat kevyesti. Jos aikeena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, löytyy meiltä myös pakettiautot, jotka eivät jätä sinua pulaan. Tutustu koko valikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja tee varauksesi myös sieltä kätevästi. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mahdollisten autonvuokrausta Erdingissä koskevien kysymysten osalta viikon jokaisena päivänä!

 
 • Erding

  Sixt Autonvuokraus
  Rennweg 26
  85435 Erding

  ma. - pe.08:00 - 13:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee varauksesta juuri sinulle sopiva laadukkailla lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Erding tarjoaa kaikki vuokra-autot jo valmiiksi hyvin varusteltuina, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä varauksesta juuri itsellesi sopiva kätevien lisäpalveluiden avulla. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit, jotta voit tutustua kohteeseen mahdollisimman monipuolisesti. Lisätessäsi varaukseen GPS-navigaattorin voit keskittyä entistä enemmän ajonautintoon. Matkustaessasi useamman innokkaan kuskin kanssa kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen. Turvalliset lastenistuimet tuovat mielenrauhan koko perheelle, kun matkustat pienten lasten kanssa. Sixt Erdingiin voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa, jotta voit nauttia varauksestasi täysillä loppuun asti. Otathan ystävällisesti huomioon, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki tai malli riippuvat kulloisestakin varaustilanteesta. Maksaessasi varauksen vasta vuokra-autoa noudettaessa teet varaukseen muutokset ja mahdollisen peruutuksen maksutta.

Nauti Erdingistä enemmän Sixtin vuokra-autolla

Erding on monipuolinen kohde Saksassa vuokra-autoilijoille ja sieltä löytyy paljon erilaista tekemistä ja koettavaa. Koko perheelle mieluisa kohde on Galaxy Erding -vesipuisto, jonne suuntaat ajaen kaupungin keskustasta noin 10 minuutissa. Erding sijaitsee lähellä Müncheniä, josta löytyy myös lähin lentokenttä. Münchenistä Erdingiin pääset vuokra-autoillen noin 40 minuutissa, joten voit viettää Münchenissä kätevästi vaikkapa päivän ja palata illaksi takaisin Erdingiin. Erdingistä löytyy myös paljon kaunista luontoa, joten siellä on mukava tehdä patikointiretkiä maastossa. Kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto, koet matkallasi enemmän ja täysin omien aikataulujesi puitteissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service