Autonvuokraus
Essen
Piilota
Saksa // Essen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-auto kätevästi käyttöön Essenin toimipisteistämme

Autonvuokraus Saksan Essenissä on sujuvaa ja turvallista, kun yhteistyökumppanina on Sixt Autovuokraamo. Essenin keskustasta löydät kolme eri Sixt-toimipistettä, joiden tarjoama vuokra-autokalusto sisältää ainoastaan uusia ja moderneja, keskimäärin vain korkeintaan kolme kuukautta käytössä olleita ajoneuvoja. Toimipisteestä riippuen saat meiltä käyttöösi Esseniin suuntautuvalle lomalle tai työmatkalle niin pienemmät kompaktin kokoiset henkilöautot, tilaihmeinä toimivat farmarit, maastoissa parhain päin palvelevat maasturit, suuremmatkin tavaramäärät sisäänsä kätkevät pakettiautot kuin myös luksusautoiksi upeat avo- ja urheiluautot. Takistathan ennen varauksen teon aloittamista, miltä Essenin toimipisteeltämme löydät mihinkin autokategoriaan kuuluvat vuokra-autot.

 
 • Essen Limbecker Platz 24h

  Sixt Autonvuokraus
  Ostfeldstr. 9
  45127 Essen

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Essen Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Freiheit 3
  45127 Essen

  ma. - pe.07:30 - 19:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisää turvaa ja joustavuutta matkantekoon Sixtiltä

Kun teet varausta nettisivuillamme, muistathan, että voimme taata varaukseesi ainoastaan haluamasi autokategorian, emmekä tiettyä automerkkiä tai -mallia. Lopullinen automalli selviää paikan päällä kulloisenkin varaustilanteen mukaan. Varausta tehdessä on tärkeää pitää mielessä myös toinen seikka, nimittäin lisäpalvelut. Kun varaukseesi yhdistetään vaikkapa kolariturva tai lasi- ja rengasturva, voit lähteä vuokra-auton ratin taakse hieman kevyemmin mielin. Lisäkuljettajapalvelu puolestaan on oiva ratkaisu sinulle, joka haluat välillä huilia sen sijaan, että ajaisit itse kaikki matkat. Vapaat ajokilometrit tuovat nimensä mukaisesti vapautta ajosuunnitelmiin. Mitkä näistä palvelevat parhaiten juuri sinun matkaasi? Valitse sopivimmat.

Essenin katedraali, hiilikaivos ja taidekeskus tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Saksassa, Ruhrin alueella sijaitseva Essen on Saksan kahdeksanneksi suurin kaupunki, joten täällä takuulla riittää tekemistä, kokemista ja näkemistä jokaiselle tänne matkaavalle. Jo vuonna 845 perustettu Essenin kaupunki on aikanaan kasvanut hiilen ja malmin kaivuun tuloksena. Teollisuuskaupunki tunnetaan tänä päivänä myös sen taideyliopistosta, joka kuuluu tunnettuun taidekeskukseen.

Essenissä vuokra-auton hankkiminen kannattaa, sillä sen kyydittämänä ehdit tutustua useampaan näkemisen arvoiseen kohteeseen. Vuokra-auto allasi ulottuvillasi ovat esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohteena tunnettu hiilikaivos sekä 1300-luvulla rakennettu katedraali, josta löytyvät yksi maailman vanhimmista Neitsyt Maria -patsaista sekä keisari Otto III:lle kuulunut kruunu. Essen tarjoaa myös urheilun ystäville paikallisia jalkapallo- ja jääkiekko-otteluita, vuodenajasta riippuen. Koe kaikki nämä, ja paljon enemmän, varaamalla Essenin matkallesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service