Autonvuokraus
Flensburg
Piilota
Saksa // Flensburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Valitse vuokra-auto Flensburgin matkalle Sixtin kattavasta valikoimasta

Pohjois-Saksaan ja siellä Flensburgiin suunnatessasi kannattava veto on ottaa osaksi matkaohjelmaa autonvuokraus paikallisesta Sixt Autovuokraamosta. Valittavanasi Flensburgin keskustassa sijaitsevalla toimipisteellämme on kätevän kokoiset henkilöautot, vaihtelevissa maastoissa parhaat puolensa näyttävät maasturit, kauppakassit takakonttiin kätkevät farmarit sekä tilaihmeinä toimivat pakettiautot. Eikä siinä vielä kaikki. Mikäli haluat vaikkapa yllättää lomaseurasi tai työkaverisi, valitse luksusautojemme joukosta Flensburgin-matkallesi näyttävä avo- tai urheiluauto, joka saa takuulla katseet kääntymään liikennevaloissa!

 
 • Flensburg

  Sixt Autonvuokraus
  Zur Bleiche 45
  24941 Flensburg

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Niebüll lähellä Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gather Landstraße 31
  25899 Niebüll

  ma. - pe.07:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa lisäpalvelut monipuolisessa valikoimassa

Kun suunnitteilla on matka Flensburgiin ja autonvuokraus Sixtiltä, pidäthän mielessäsi, että voimme taata ainoastaan kategorian, johon varaamasi auto kuuluu. Vuokra-auton merkki ja malli selviävät paikan päällä, ajankohtaisesta vuokraustilanteesta riippuen. Varausta tehdessäsi kannattaa myös huomioida tarjoamamme lisäpalvelut ja -varusteet, jotka täydentävät ajokokemuksesi vieraassa maassa tuoden tullessaan mukavasti mielenrauhaa. Tarjolla on niin kolariturvaa, lasi- ja rengasturvaa kuin matkan jatkumisturvaakin. Lisävarusteistamme GPS-navigaattori ja lasten turvaistuin ovat yleisiä varauksiin valikoituvia lisävalintoja. Toteuta omannäköisesi autonvuokraus Flensburgin-matkalle ja täydennä varauksesi lisäpalveluilla, jotka koet tärkeiksi lisiksi reissusi täydentäjinä.

Pitkin poikin Flensburgia joustavasti Sixtin vuokra-autolla

Saksan pohjoisosassa, lähellä Tanskan rajaa sijaitseva Flensburg on kaupunki, joka kutsuu luokseen eläväisellä sykkeellään, upealla satamallaan ja kauniilla arkkitehtuurillaan. Lähellä sijaitsee myös suurempia kaupunkeja, kuten Kiel 86 kilometrin päässä, tai Tanskan puolelta löytyvä Odense 92 kilometrin päästä Flensburgista. Koska Flensburg sijaitsee muiden kaupunkien ympäröimänä, tänne saapuessasi auton vuokraaminen on erinomainen idea. Vuokraa auto Flensburgin Sixt Autovuokraamosta, ja näet ja koet Saksaa suuremmassa mittakaavassa, kokien enemmän mieleenpainuvia elämyksiä.

Vaikka suunnitelmissa olisikin viettää koko loma tai työmatkaan kuluva aika Flensburgissa ilman lähikaupunkien tutkimista, autonvuokraus on silti fiksu veto. Flensburg tarjoaa kävijälleen nähtävää niin keskiaikaisten rakennusten kuin uudemmankin infrastruktuurin muodossa. Kun keskustan kapeat ja tunnelmalliset kadut sievine taloineen on nähty, voi olla mukavaa voida suunnata vuokra-auto kohti Flensburgin lähistöltä löytyviä kirkkoja, museoita ja monumentteja. Tee varaus netissä ja olet jo askelen lähempänä matkaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service