Autonvuokraus
Frankfurt/Main Eschborn
Piilota
Saksa // Frankfurt/Main Eschborn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Frankfurt/Main Eschborn

Sixtin autovuokraamo Frankfurt Main Eschborn tekee autonvuokrauksesta helppoa. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja. Kaikki niistä ovat aina uusinta mallia. Autonvuokraus Frankfurt Main Eschbornilla antaa sinulle mahdollisuuden valita joko tavallisen henkilöauton, farmarin tai vaikkapa nelivetoisen katumaasturin. Meiltä saat tietenkin myös pakettiautot, jos kuljetat erityisen paljon tavaraa mukanasi.

 
 • Frankfurt/Main Eschborn
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Frankfurt/Main Eschborn

  Sixt Autonvuokraus
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Frankfurt Main Eschbornista onnistuu näppärästi netissä

Meiltä saat vuokra-auton Frankfurt Main Eschbornista kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse varaamalla. Autonvuokraus on tehty helpoksi, sillä kattava autovalikoimamme ja kilpailukykyiset hintamme takaavat sen, että löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Kaikki vuokra-automme ovat uutta mallia. Autoista löytyvät kaikki turvallisuuteen vaikuttavat varusteet, kuten turvatyynyt ja ABS-jarrut. Meiltä voit hankkia myös useita lisävarusteita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Helpoiten auton vuokraaminen onnistuu tutustumalla valikoimaamme netissä. Valikoimaa selatessa kannattaa huomioida, että emme voi luvata tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Tarjoamme autoja myös yritysten tarpeisiin. Jos siis olet etsimässä autoa yrityksen käyttöön, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Leppoisaa lomailua Frankfurt Main Eschbornissa

Eschborn on Frankfurtin suurkaupunkiin kuuluva alue, joka kuuluu Hessen lääniin. Paikka on hyvin tunnettu sen vanhasta ja monimuotoisesta arkkitehtuurista. Koska se sijaitsee keskeisellä alueella Frankfurtin suurkaupungissa, löytyy sieltä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Jalkapallon ystävät tuntevat taatusti Bundesliigan joukkueen Eintracht Frankfurt, joka pelaa ottelunsa juuri tässä Saksan suurkaupungissa. Eschbornin mielenkiintoisin nähtävyys lienee Arboretum Main Taunus, joka on puulajipuisto, joka kiinnostaa varmasti niin luonnonystäviä kuin perheitäkin. Se sijaitsee hieman alueen keskustan ulkopuolella, joten paikan päälle pääsee parhaiten vuokra-autoa käyttämällä. Tässä puulajipuistossa voi tutustua muun muassa Aasian, Keski-Euroopan sekä Himalajan alueen puulajistoon. Sixtin vuokra-auto Frankfurt Main Eschbornissa on ehdottomasti tarpeen, jotta matkallaan voisi nähdä mahdollisimman paljon. Autovuokraamo Frankfurt Main Eschbornissa sijaitsee keskeisellä paikalla, joten auto kannattaa vuokrata jo heti loman ensimmäisestä päivästä lähtien. Muista myös, että meillä auton voivat vuokrata myös alle 25-vuotiaat ja että voit liittää vuokraasi lisäkuljettajan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service