Autonvuokraus
Freiburg
Piilota
Saksa // Freiburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta helposti Freiburgissa Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamosta Freiburgista löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, joista löytyy sopiva jokaiselle matkalle. Lounais-Saksassa sijaitsevasta Freiburgista löydät kaksi Sixt Autovuokraamon toimipistettä, joista matkaa on helppo jatkaa kaupungissa tai sen ulkopuolelle. Vuokra-automme Freiburgissa ovat aina tunnetuimmilta merkeiltä ja uusimmissa malleissa, kaikki vuokra-autot ovat myös ilmastoituja. Matkanteko helpottuu entisestään erilaisilla lisäpalveluillamme, joita voit lisätä vuokraukseesi. Freiburgissa ja sen lähialueilla on helppo ja kätevä matkustaa vuokra-autolla, jolla saat mukavaa joustavuutta ja vapautta matkaasi, olit sitten työmatkalla tai lomalla.

 
 • Freiburg depot station
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Freiburg depot station

  Sixt Autonvuokraus
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Saa matkastasi enemmän irti Sixtin vuokra-autolla

Löydät Freiburgin molempien toimipisteidemme valikoimasta niin kätevät sedanit kuin tilavat farmaritkin, lisäksi valikoimastamme löytyy maastureita ja pakettiautoja, mikäli tarvitset enemmän tilaa. Jos taas haluat tuoda hieman tyylikkyyttä matkallesi, löydät meiltä myös urheilu- ja avoautot, joilla taitat matkasi Saksassa tyylillä. Huomioithan kuitenkin, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä mallia. Voit valita lisäpalveluvalikoimastamme tarvitsemasi lisäpalvelut ja -vakuutukset, joilla teet matkastasi vieläkin miellyttävämmän ja jouhevamman. Valitse esimerkiksi lasten turvaistuimet perheen pienimmille, GPS-navigaattori, jolla matkanteko sujuu ongelmitta tai vaikkapa lisäkuljettajapalvelu, jonka ansiosta voitte halutessanne jakaa ajovuoroja seurueenne kesken. Lisävakuutuksista suosittelemme esimerkiksi matkan jatkumisturvaa tai tuulilasi- ja rengasturvaa, joiden ansiosta matkasi sujuu keskeytyksittä ja saat matkaasi lisäturvaa. Valikoimamme vaihtelevat toimipisteittäin, tutustu siis vuokra-autoihimme ja lisäpalveluihimme verkkosivuillamme tai ota yhteyttä henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää.

Sixt tekee matkastasi Freiburgiin vieläkin helpomman

Freiburg sijaitsee Saksan lounaisosassa, lähellä Ranskan rajaa. Kaupunki sijoittuu Dreisam-joen molemmille puolille ja sitä ympäröi Schwartzwaldin vuoristoalue, johon on myös helppo lähteä tutustumaan Sixtin vuokra-autolla. Kaupungin historia ulottuu aina 1100-luvulle asti, jolloin kaupunki sai kaupunkioikeudet. Freiburgista löytyykin esimerkiksi yksi Saksan vanhimmista yliopistoista sekä upea goottilainen katedraali, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Freiburgista ajaa myös esimerkiksi Stuttgartiin reilussa kahdessa tunnissa. Freiburgissa ja Saksassa on kätevä liikkua vuokra-autolla, jolla matkanteko sujuu helposti juuri omaan tahtiisi. Olit sitten lomalla tai työmatkalla, ota allesi Sixtin vuokra-auto ja nauti autonvuokrauksesta Freiburgissa juuri haluamallasi tavalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service