Autonvuokraus
Fulda
Piilota
Saksa // Fulda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta Fuldassa Sixtin vuokra-autolla

Suunnitteletko matkaa Fuldaan? Helppo tapa aloittaa matkasi on hankkia vuokra-auto kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Fuldasta. Fulda sijaitsee Saksan keskiosassa ja löydät kaupungista Sixt Autovuokraamon vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä kaupungin keskustasta. Fuldan toimipisteestämme löytyy kattava valikoima vuokra-autoja sekä lisäpalveluita. Vuokra-automme ovat aina tunnettujen merkkien uusimpia malleja ja vuokraukseen sisältyy aina vapaat kilometrit. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa matkustamisen juuri sinulle sopivaan tahtiin, jonka ansiosta matkanteko sujuu joustavasti ja kätevästi, olitpa sitten matkalla työn puolesta tai lomalla.

 
 • Fulda

  Sixt Autonvuokraus
  Alte Ziegelei 23
  36100 Fulda-Petersberg

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Fulda ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-auton ratissa

Fuldan toimipisteistämme löydät juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut, jotka tekevät matkastasi miellyttävämmän ja turvallisemman. Valitse allesi kätevä sedan tai tilava farmari, jossa riittää tilaa myös matkatavaroille. Mikäli tarvitset enemmän tilaa tavaroiden kuljettamiseen, löydät valikoimastamme myös pakettiautot. Huomioi kuitenkin, että Sixt ei voi taata tiettyä automallia, vain valitsemasi autokategorian. Valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuiltamme ja mikäli sinulla on kysyttävää palveluista, auttaa ammattitaitoinen henkilökuntamme sinua löytämään matkaasi sopivan vaihtoehdon. Lisäpalveluilla ja -vakuutuksilla tuotkin matkaasi lisämukavuutta ja turvaa. Mikäli Fulda ei ole sinulle ennestään tuttu, on esimerkiksi GPS-navigaattori kätevä lisä tai jos matkustat lasten kanssa, löytyy valikoimastamme myös lasten turvaistuimia. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kuuluu aina vuokraukseen, mutta halutessasi voit lisätä varaukseen myös vakuutuksia, kuten matkan jatkumisturvan tai tuulilasi- ja rengasturvan.

Autonvuokraus Fuldassa kannattaa

Fulda sijaitsee Saksan keskiosassa, Fulda-joen rannalla. Kaupunki sijaitsee Hessenin osavaltiossa aivan Baijernin rajalla Rhönin ja Vogelsbergin vuoristojen välissä. Vuoristojen alueeseen onkin helppo lähteä tutustumaan Sixtin vuokra-autolla, esimerkiksi Rhönin vuoristolle pääsee vuokra-autolla vajaassa 50 minuutissa. Fuldasta on myös helppo lähteä tutustumaan lähialueisiin ja esimerkiksi Frankfurtiin ajaa vuokra-autolla reilussa tunnissa. Kaupungin historia ulottuu aina 700-luvun puoliväliin asti ja Fuldasta löytyykin useita tutustumisen arvoisia kohteita, kuten katedraaleja. Fuldassa liikkuu kätevästi vuokra-autolla, jolloin matkanteko onnistuu juuri omaan tahtiisi helposti ja joustavasti. Sixtin vuokra-autolla saat matkastasi Fuldaan enemmän irti ja voit nauttia matkastasi juuri haluamallasi tavalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service