Autonvuokraus
Hampuri Lentoasema
Piilota
Saksa // Hampuri // Hampuri Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hampuri Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 1/Terminal 2
  22335 Hamburg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HAM
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Hampurin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Hampurin lentoasemalla tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Toimipisteen vuokra-autojen valikoimasta löydät tietysti kaupungissa ajaessa käytännölliset henkilöautot sekä farmarit, mutta myös esimerkiksi maastoajossa näppärät maasturit ja suuremmalla joukolla matkustaessa kätevät minibussit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vuokrata myös upea avo- tai urheiluauto. Kaikki vuokra-autot Hampurin lentoasemalla ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta halutessasi voit kuitenkin hankkia myös lisäturvaa, esimerkiksi matkanjatkumis- tai kolariturvan. Lisäksi tarjoamme toimipisteessämme monenlaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin, automaattivaihteiston, diesel-moottorin, lisäkuljettajan, talvipaketin tai vaikkapa lasten turvaistuimen tai -kaukalon.

Autonvuokraus Hampurin lentoasemalta

Autonvuokraus Hampurin lentoasemalta (HAM) sujuu helpoiten varaamalla vuokra-auto jo etukäteen internetissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa perinteisempään tapaan soittamalla. Luonnollisesti voit kuitenkin vuokrata auton vasta paikan päälle saavuttuasi, mutta mikäli olet tehnyt varauksen ennakkoon, voit valita vuokra-autosi kätevästi iPhonesi avulla sitä noutaessasi. Kiinnitä kuitenkin autoa vuokratessasi huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, mutta sen sijaan takaamme sinulle valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon. Olemme tehneet myös vuokra-auton palauttamisen mahdollisimman helpoksi, sillä noin 8,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevan lentoaseman toimipisteeseemme palautus on mahdollista ympäri vuorokauden, myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Mikäli et kuitenkaan ole poistumassa kaupungista lentäen tai matkasi jatkuu vielä jonnekin muualle, voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy useita niin sen keskustasta kuin syrjäisemmiltäkin alueilta. Toimipisteitämme löydät esimerkiksi kaupungin rautatieasemilta ja tunnettujen nähtävyyksien läheisyydestä.

Koe Hampuri Sixtin vuokra-autolla

Koska Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki on vuokra-auto kätevä kulkuneuvo suurkaupungin alueella ja sen läheisyydessä liikkuessasi. Kaupungista löytyy esimerkiksi lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi kauhumuseo Hamburg Dungeon, Miniatur Wunderland ja kätevän automatkan päässä niistä sijaitseva merimuseo. Museoiden lisäksi kaupungissa kannattaa tutustua ainakin raatihuoneeseen ja upeisiin kirkkoihin, sekä Euroopan toiseksi suurimpaan satamaan. Mikäli päätät ajaa Landungbrückenille pääset sieltä autolla kätevästi Steinwerderin satamasaareen yli sata vuotta vanhaa Alter Elbtunnelin kapeaa tunnelia pitkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hampuri Lentoasema HAM Flughafenstr. 1/Terminal 2 22335 Hamburg 53.629510, 10.004960 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Hampuri Lentoasema HAM

Flughafenstr. 1/Terminal 2
22335 Hamburg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Lilienthalstr./Hans-Grade-Weg
22335 Hamburg
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service