Autonvuokraus
Heidelberg
Piilota
Saksa // Heidelberg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta Heidelbergissä Sixtin vuokra-autolla

Matka Heidelbergiin alkaa kätevästi Sixt Autovuokraamosta, josta hankit vuokra-auton kätevästi ja edullisesti vaikka jo ennen matkan alkua. Kattavasta vuokra-autovalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle matkalle, oli kyseessä sitten lomamatka tai työmatka. Vuokra-automme Heidelbergissä ovat aina tunnettujen merkkien uusimmissa malleissa, joilla matkasi tällä seudulla taittuu vaivattomasti. Löydät toimipisteemme Heidelbergin keskustan tuntumasta, mistä vuokra-auto on helppo noutaa ja palauttaa. Vuokra-autolla on helppoa kulkea Heidelbergissä ja voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivaan tahtiin, olit sitten matkalla lomalla tai työasioissa.

 
 • Heidelberg
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Heidelberg

  Sixt Autonvuokraus
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla matka Heidelbergissä taittuu helposti

Heidelbergin-toimipisteistämme löydät laajan valikoiman vuokra-autoja ja lisäpalveluita, joista löydät juuri matkaasi sopivat vaihtoehdot. Kätevällä sedanilla matka taittuu myös taloudellisesti, tilavaan farmariin mahtuu myös reilusti matkatavaroita ja avo- ja urheiluautoilla saat matkaasi tyyliä ja luksusta. Maasturit sopivat maastoon kuin maastoon ja pakettiautolla kuljetat suuremmatkin tavarat. Lisäpalveluilla taas saat matkaasi lisämukavuutta. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut perille vaivatta tai lastenturvaistuin eri ikäisille lapsille sopivista vaihtoehdoistamme. Voit halutessasi valita myös vuokra-auton dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Tutustu koko valikoimaamme verkkosivuillamme tai ota yhteyttä henkilökuntaamme. Huomioithan kuitenkin, ettemme voi taata toivomaasi automallia, vain valitsemasi autokategorian. Lisävakuutuksista esimerkiksi matkan jatkumisturva, kolariturva sekä tuulilasi- ja rengasturva tuovat matkaasi lisäturvaa.

Heidelberg ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Saksan lounaisosassa sijaitsevassa Heidelbergissä riittää nähtävää. Historiallisessa kaupungissa sijaitsee esimerkiksi maan vanhin yliopisto ja kaupunki on merkittävän yliopistokaupungin lisäksi myös suosittu matkakohde. Kaupunki sijaitsee aivan Neckar-joen varrella ja upeat jokilaaksot ja vuorenrinteet tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia. Esimerkiksi Königstuhlin upeista maisemista pääsee nauttimaan vuokra-autolla vain 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungista löytyy historiallisia kohteita, kuten opiskelijavankila sekä vanhat linnan rauniot, joihin tutustuu kätevästi vuokra-autolla. Heidelbergissä ja sen lähialueilla kulkee helposti vuokra-autolla, jolloin matkasi taittuu juuri sinulle ja seurueellesi sopivaan tahtiin. Sixtin vuokra-autolla Heidelbergissä saat matkaasi miellyttävää vapautta ja joustavuutta ja saat matkastasi Heidelbergiin enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service