Autonvuokraus
Kiel
Piilota
Saksa // Kiel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tutustu Kieliin kätevästi Sixtin siivittämänä

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Kielissä. Meillä sinua odottaa laaja valikoima vuokra-autoja Audilta, Volkswagenilta, Mercedesiltä, BMW:ltä ja muilta huippumerkeiltä. Sixt Autovuokraamo Kielin vuokra-autot ovat erinomainen valinta sekä perheille, ystäväporukoille, pariskunnille että yksin matkustaville. Vuokra-auto tuo matkustamiseen joustavuutta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa, sillä vuokra-autolla liikkuessasi päätät omat matkareittisi ja -aikataulusi. Vuokra-autolla matkustaessasi voit elää hetkessä ja tehdä päätöksiä spontaanisti. Joustavuutta tarjoavat myös Sixt Autovuokraamo Kielin vuokra-autoilijoille tarjoamat rajattomat ajokilometrit. Vuokra-auto tekee matkustamisesta myös helppoa, sillä vuokra-autossa kulkevat kätevästi mukana matkaseureen matkatavaroiden lisäksi esimerkiksi matkaeväät, lastenrattaat tai tuliaisostokset.

 
 • Kiel Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sophienblatt 25-27
  24114 Kiel

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kiel

  Sixt Autonvuokraus
  Tonberg 15
  24113 Kiel

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luota autonvuokrauksessa Kielin Sixtiin

Autonvuokraus Sixtin kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit varata oman vuokra-autosi Kielin Sixtiltä noudettavaksi kätevästi esimerkiksi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Meiltä löydät henkilöautot, farmarit, katumaasturit, avo- ja urheiluautot sekä minibussit, joiden joukosta löytyy sopiva vuokra-auto monenlaisille matkaseurueille. Kun teet varausta, otathan ystävällisesti huomioon, että varaus koskee ainoastaan autokategoriaa, emmekä valitettavasti voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä merkiltä. Valikoima voi myös vaihdella toimipisteiden välillä. Autokategorian lisäksi voit varauksen yhteydessä lisätä vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluja. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi turvakaukalot ja lastenistuimet, navigaatiolaitteet sekä lisäkuljettajan valinta. Voit myös tehdä vuokra-autoilusta stressittömämpää lisäturvavaihtoehdoillamme, joiden avulla voit pienentää taloudellista vastuutasi esimerkiksi kolarin ja tuulilasin, ikkunoiden tai rengaiden vaurioiden varalta. Näet lisätiedot näistä ja muista lisäpalvelu- ja lisäturvavaihtoehdoistamme varauksen yhteydessä.

Pohjois-Saksa tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Vuokra-autolla tutustuminen Kielin satamakaupunkiin on helppoa. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa tutustua esimerkiksi Museen am Meer -museoihin, joissa riittää nähtävää taiteesta merenkulkuun. Vuokra-autolla on kätevää tutustua myös muihin Pohjois-Saksan mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin. Esimerkiksi Saksan toiseksi suurin kaupunki Hampuri nähtävyyksineen on alle puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kielistä. Myös Bremenin ja Lyypekin kauniit hansakaupungit ovat Kielistä mukavan ajomatkan päässä, Bremeniin kun ajaa kaupungista noin kahdessa ja puolessa tunnissa ja Lyypekkiin vain hieman päälle tunnissa. Vuokra-autolla matkustaminen on Saksassa mukavaa ja huoletonta, sillä maan laaja ja hyväkuntoinen tieverkosto tarjoaa erinomaiset puitteet vuokra-autoiluun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service