Auton vuokraus alueella Kiel

 

Suosituin kohteessa Kiel

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kiel alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Kiel

Luota autonvuokrauksessa Kielin Sixtiin

Luota autonvuokrauksessa Kielin Sixtiin

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Kielissä. Meillä sinua odottaa laaja valikoima vuokra-autoja Audilta, Volkswagenilta, Mercedesiltä, BMW:ltä ja muilta huippumerkeiltä. Sixt Autovuokraamo Kielin vuokra-autot ovat erinomainen valinta sekä perheille, ystäväporukoille, pariskunnille että yksin matkustaville. Vuokra-auto tuo matkustamiseen joustavuutta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa, sillä vuokra-autolla liikkuessasi päätät omat matkareittisi ja -aikataulusi. Vuokra-autolla matkustaessasi voit elää hetkessä ja tehdä päätöksiä spontaanisti. Joustavuutta tarjoavat myös Sixt Autovuokraamo Kielin vuokra-autoilijoille tarjoamat rajattomat ajokilometrit. Vuokra-auto tekee matkustamisesta myös helppoa, sillä vuokra-autossa kulkevat kätevästi mukana matkaseureen matkatavaroiden lisäksi esimerkiksi matkaeväät, lastenrattaat tai tuliaisostokset.Autonvuokraus Sixtin kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit varata oman vuokra-autosi Kielin Sixtiltä noudettavaksi kätevästi esimerkiksi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Meiltä löydät henkilöautot, farmarit, katumaasturit, avo- ja urheiluautot sekä minibussit, joiden joukosta löytyy sopiva vuokra-auto monenlaisille matkaseurueille. Kun teet varausta, otathan ystävällisesti huomioon, että varaus koskee ainoastaan autokategoriaa, emmekä valitettavasti voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä merkiltä. Valikoima voi myös vaihdella toimipisteiden välillä. Autokategorian lisäksi voit varauksen yhteydessä lisätä vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluja. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi turvakaukalot ja lastenistuimet, navigaatiolaitteet sekä lisäkuljettajan valinta. Voit myös tehdä vuokra-autoilusta stressittömämpää lisäturvavaihtoehdoillamme, joiden avulla voit pienentää taloudellista vastuutasi esimerkiksi kolarin ja tuulilasin, ikkunoiden tai rengaiden vaurioiden varalta. Näet lisätiedot näistä ja muista lisäpalvelu- ja lisäturvavaihtoehdoistamme varauksen yhteydessä.
Pohjois-Saksa tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Saksa tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Vuokra-autolla tutustuminen Kielin satamakaupunkiin on helppoa. Kaupungissa vieraillessaan kannattaa tutustua esimerkiksi Museen am Meer -museoihin, joissa riittää nähtävää taiteesta merenkulkuun. Vuokra-autolla on kätevää tutustua myös muihin Pohjois-Saksan mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin. Esimerkiksi Saksan toiseksi suurin kaupunki Hampuri nähtävyyksineen on alle puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kielistä. Myös Bremenin ja Lyypekin kauniit hansakaupungit ovat Kielistä mukavan ajomatkan päässä, Bremeniin kun ajaa kaupungista noin kahdessa ja puolessa tunnissa ja Lyypekkiin vain hieman päälle tunnissa. Vuokra-autolla matkustaminen on Saksassa mukavaa ja huoletonta, sillä maan laaja ja hyväkuntoinen tieverkosto tarjoaa erinomaiset puitteet vuokra-autoiluun.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Kiel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kiel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kiel sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kiel.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kiel?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kiel. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 1037 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)
Ajoneuvon luovutus
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kiel

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kiel?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kiel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kiel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kiel

Näytä lisää