Autonvuokraus
Leipzig/Halle Lentoasema
Piilota
Saksa // Leipzig // Leipzig/Halle Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Leipzig/Halle Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminalring 11/Terminal B
  04435 Leipzig/Halle DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LEJ
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la. - su.10:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Autovuokraamo Leipzig Hallen Lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Leipzig Hallen Lentoasemalla tarjoaa käyttöösi erikokoisia vuokra-autoja. Voit valita niistä kätevän henkilöauton, joka sopii yhtä hyvin liikematkalle kuin lomailuunkin. Jos tarvitset enemmän tavaratilaa perheen matkatavaroille tai yritystoimintaan, löydät valikoimastamme myös farmariautoja. Urheiluautomme käyvät tärkeisiin asiakastapaamisiin ja kaupungilla kiertelyyn. Voit käyttää sellaista esimerkiksi runsaan 120 kilometrin päässä sijaitsevaan Dresdeniin suuntautuviin päiväretkiin. Avoautolla voit ajaa kohti lähitienoon kauniita maisemia ja poiketa tutustumaan seudun mielenkiintoisiin ruokapaikkoihin. Maastoautoillamme pääset luotettavasti lähelle luontoa tai piipahdat kaupungin virkistysalueille. Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta nopeuttaa matkantekoa ja antaa mahdollisuuden yksilölliseen aikataulun suunnitteluun. Sixt ei kuitenkaan lupaa vuokra-autoista mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvoluokan.

Kätevästi kentältä kaupunkiin

Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta on joustavaa, voit palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimipisteemme sijaitsee kentän terminaalissa. Leipzig Hallen Lentoasema LEJ sijaitsee vain noin 25 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Jos haluat asettua kaupunkiin, varaa mieleisesi Sixtin vuokra-auto Leipzig Hallen Lentoasemalta jo etukäteen. Ajoneuvon varaaminen on kätevintä netin kautta tai puhelimella. Muiden vuokraamojemme sijainnit tässä kaupungissa ovat Central Train Station, City Centre Zoo, North Messe ja South-East BMW.

Musiikin ja kulttuurin kehto

Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta mahdollistaa syvemmän tutustumisen tunnettuun kulttuurikaupunkiin. Autoillessa voi ihmetellä kaupungin vaihtelevaa siluettia ja sen monimuotoisesta historiasta kertovia rakennuksia. Saksan suuret säveltäjät ovat antaneet kaupungille oman leimansa. Siellä sijaitsee myös Bach Museum. Johann Sebastian Bach vaikutti pitkään tässä kaupungissa. Hänet haudattiin Thomaskirche-kirkkoon, josta on tullut suosittu nähtävyys. Kaupungissa on muitakin merkittäviä kirkkoja, kuten esimerkiksi Nikolaikirche. Musiikin ja kulttuurin ystäviä saattavat kiinnostaa myös Mendelssohn, Schumann ja Goethe. Voit ajaa vuokra-autolla katsomaan vaikuttavaa Kansojen taistelun monumenttia. Jos suuntaat pyörät kohti päärautatieasemaa, löydät sieltä laajan ostoskeskuksen, jossa on ostettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa. Voit ajella ihailemaan myös kauniita kaupungintaloja, vanhaa ja uutta. Vanhassa kaupungintalossa toimii historiallinen museo. Perheen matkareitille voi sovittaa myös eläintarhan ja maan vanhimpiin kuuluvan kasvitieteellisen puutarhan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la. - su.10:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Leipzig/Halle Lentoasema LEJ Terminalring 11/Terminal B 04435 Leipzig/Halle 51.422250, 12.221720 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Leipzig/Halle Lentoasema LEJ

Terminalring 11/Terminal B
04435 Leipzig/Halle
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service