Auton vuokraus toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Leipzig/Halle Lentoasema

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Leipzig/Halle Lentoasema

Osoite

Terminalring 11/Terminal B, 04435 Leipzig/Halle, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Leipzig/Halle Lentoasema

Autovuokraamo Leipzig Hallen Lentoasemalla

Autovuokraamo Leipzig Hallen Lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Leipzig Hallen Lentoasemalla tarjoaa käyttöösi erikokoisia vuokra-autoja. Voit valita niistä kätevän henkilöauton, joka sopii yhtä hyvin liikematkalle kuin lomailuunkin. Jos tarvitset enemmän tavaratilaa perheen matkatavaroille tai yritystoimintaan, löydät valikoimastamme myös farmariautoja. Urheiluautomme käyvät tärkeisiin asiakastapaamisiin ja kaupungilla kiertelyyn. Voit käyttää sellaista esimerkiksi runsaan 120 kilometrin päässä sijaitsevaan Dresdeniin suuntautuviin päiväretkiin. Avoautolla voit ajaa kohti lähitienoon kauniita maisemia ja poiketa tutustumaan seudun mielenkiintoisiin ruokapaikkoihin. Maastoautoillamme pääset luotettavasti lähelle luontoa tai piipahdat kaupungin virkistysalueille. Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta nopeuttaa matkantekoa ja antaa mahdollisuuden yksilölliseen aikataulun suunnitteluun. Sixt ei kuitenkaan lupaa vuokra-autoista mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvoluokan.
Kätevästi kentältä kaupunkiin

Kätevästi kentältä kaupunkiin

Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta on joustavaa, voit palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimipisteemme sijaitsee kentän terminaalissa. Leipzig Hallen Lentoasema LEJ sijaitsee vain noin 25 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Jos haluat asettua kaupunkiin, varaa mieleisesi Sixtin vuokra-auto Leipzig Hallen Lentoasemalta jo etukäteen. Ajoneuvon varaaminen on kätevintä netin kautta tai puhelimella. Muiden vuokraamojemme sijainnit tässä kaupungissa ovat Central Train Station, City Centre Zoo, North Messe ja South-East BMW.
Musiikin ja kulttuurin kehto

Musiikin ja kulttuurin kehto

Autonvuokraus Leipzig Hallen Lentoasemalta mahdollistaa syvemmän tutustumisen tunnettuun kulttuurikaupunkiin. Autoillessa voi ihmetellä kaupungin vaihtelevaa siluettia ja sen monimuotoisesta historiasta kertovia rakennuksia. Saksan suuret säveltäjät ovat antaneet kaupungille oman leimansa. Siellä sijaitsee myös Bach Museum. Johann Sebastian Bach vaikutti pitkään tässä kaupungissa. Hänet haudattiin Thomaskirche-kirkkoon, josta on tullut suosittu nähtävyys. Kaupungissa on muitakin merkittäviä kirkkoja, kuten esimerkiksi Nikolaikirche. Musiikin ja kulttuurin ystäviä saattavat kiinnostaa myös Mendelssohn, Schumann ja Goethe. Voit ajaa vuokra-autolla katsomaan vaikuttavaa Kansojen taistelun monumenttia. Jos suuntaat pyörät kohti päärautatieasemaa, löydät sieltä laajan ostoskeskuksen, jossa on ostettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa. Voit ajella ihailemaan myös kauniita kaupungintaloja, vanhaa ja uutta. Vanhassa kaupungintalossa toimii historiallinen museo. Perheen matkareitille voi sovittaa myös eläintarhan ja maan vanhimpiin kuuluvan kasvitieteellisen puutarhan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Leipzig/Halle Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 580 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 7 Series Model 2023
BMW 7 Series Model 2023
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
BMW 530
BMW 530
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A1
Audi A1
BMW 4 Series Convertible
BMW 4 Series Convertible
VW Golf
VW Golf

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Leipzig/Halle Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Leipzig/Halle Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Leipzig/Halle Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?