Autonvuokraus
Lübeck
Piilota
Saksa // Lübeck
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkasi Lyypekissä alkaa kätevästi Sixt Autovuokraamosta

Autonvuokraus Lyypekissä on helppoa ja huoletonta, kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman luotettavia ja ilmastoituja vuokra-autoja muun muassa Audilta, Mercedes Benziltä ja Range Roverilta. Varauksen tekeminen on nopeaa ja yksinkertaista, ja se hoituu kätevästi netissä tai Sixtin mobiilisovelluksessa. Suurimpaan osaan tarjouksistamme kuuluvat vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia kertyneen ajomatkan pituudesta tai pelätä yllättäviä lisämaksuja. Kun valitset autonvuokraukseen Sixt Autovuokraamo Lyypekin, nautit matkallasi myös joustavuudesta, sillä valitessasi maksutavaksi maksun noudettaessa voit peruuttaa varauksen tai tehdä siihen muutoksia maksutta.

 
 • Lübeck

  Sixt Autonvuokraus
  Bei der Lohmühle 5
  23554 Lübeck

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt on ykkösvalinta autonvuokraukseen Lyypekissä

Sixt Autovuokraamo Lyypekin vuokra-autot on helppo muokata omien mieltymysten mukaisiksi, sillä laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluja, joista pääset varauksen yhteydessä valitsemaan sinulle sopivimmat. Voit esimerkiksi jättää reittisuunnittelun ja navigoinnin luotettavan GPS-navigaattorin huoleksi ja keskittyä itse nauttimaan matkasta. Lisäkuljettajan valinta taas mahdollistaa ajovastuun jakamisen useamman matkustajan kesken, mikä on hyödyllistä etenkin pidemmillä matkoilla kuljettajan väsymisen välttämiseksi. Pienten lasten kanssa matkustava ilahtuu valikoimastamme eri kokoisia lastenistuimia, jotka tuovat matkustamiseen lisäturvaa matkaseurueen nuorimmille jäsenille. Kaikki lisäpalveluvaihtoehdot kuvauksineen löydät varauksen yhteydessä. Tarvittaessa myös osaava asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisäpalveluistamme sekä autovaihtoehdoistamme. Huomaathan vuokra-autoa valitessasi, että varaus koskee aina autoluokkaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Ota matkastasi mahdollisimman paljon irti Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Saksan Lyypekki on tunnelmallinen matkakohde, joka tarjoaa matkailijoille paljon mielenkiintoista nähtävää. Entisen hansakaupungin vanha kaupunki on UNESCOn maailmanperintokohde, josta löytyvät esimerkiksi Hansaliiton historiaa esittelevä Hansamuseo, Marienkirche-kirkko sekä kaupungin symboli Holstentor-portti. Vuokra-autolla suuntaat vanhan kaupungin lisäksi tutustumaan Lyypekin lähialueisiin. Esimerkiksi Itämeren rannalla sijaitsevaan Travemünden rantakohde, Saksan toiseksi suurin kaupunki Hampuri ja Pohjois-Saksan erinomaiset vaellusreitit ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla. Saksan hyväkuntoisen ja kattavan tieverkoston ansiosta automatkustaminen Saksassa on mukavaa ja huoletonta, ja siksi vuokra-auto on erinomainen valinta myös pidemmille matkoille Saksassa. Varaa siis vuokra-auto Lyypekin Sixt Autovuokraamon kattavasta valikoimasta ja nauti vuokra-auton tuomasta matkustamisen helppoudesta matkallasi Saksassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service