Autonvuokraus
Lüneburg
Piilota
Saksa // Lüneburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Lüneburgiin

Onnistunut matka alkaa Sixt Autovuokraamo Lüneburgista. Meiltä löydät laadukkaat vuokra-autot, jotka kuljettavat sinut luotettavasti päämäärääsi, etsitpä vuokra-autoa sitten Lüneburgin ja sen lähialueiden tutkimiseen tai pidemmälle automatkalle Saksassa. Kun valitset autonvuokraukseen Lüneburgin Sixtin, pääset nauttimaan BMW:n, Audin, Mercedesin ja muiden huippumerkkien mallistoista valittujen vuokra-autojen erinomaisesta ajo- ja matkustusmukavuudesta. Lisäksi suurimpaan osaan tarjouksistamme kuuluvat vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta voit nauttia vuokra-autollasi ajamisesta niin paljon kuin haluat ilman pelkoa yllättävistä lisäkuluista.

 
 • Lüneburg

  Sixt Autonvuokraus
  Vor dem Bardowicker Tore 25
  21339 Lüneburg

  ma. - pe.06:00 - 20:00
  la.06:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse autonvuokraukseen Lüneburgin Sixt

Sixt Autovuokraamo Lüneburgin laajasta valikoimasta löydät vuokra-autot moneen makuun. Kompaktit henkilöautot ovat taloudellinen valinta, ja farmarit tarjoavat lisätilaa, jos mukana kulkee paljon matkatavaroita. Tilaa löytyy myös suuremmille seurueille sopivista minibusseista. Jos taas haluat matkustaa tyylillä, upeat urheilu- ja avoautomme ovat sinun valintasi. Huomaathan kuitenkin, että vuokra-autovalikoima vaihtelee toimipisteidemme välillä. Lisäksi pyydämme huomioimaan varauksen yhteydessä, että varaus koskee vain tiettyä autokategoriaa emmekä välttämättä pysty tarjoamaan käyttöösi tietyn merkkistä tai mallista ajoneuvoa. Kaikkiin vuokra-autoihimme on varauksen yhteydessä valittavissa valikoima lisäpalveluja. Näihin kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet ja turvakaukalot nuorimmille matkustajille, GPS-navigaattorit sekä lisäkuljettajan valinta. Lisäksi voit lisätä varaukseesi vakuutukset esimerkiksi kolarin tai vuokra-auton ikkunoihin ja renkaisiin kohdistuneiden vaurioiden varalta.

Vuokra-autolla Lüneburg ja Pohjois-Saksa tutuiksi

Sixtin vuokra-autolla liikut kätevästi hurmaavassa Lüneburgin kaupungissa. Entisessä hansakaupungissa kannattaa tutustua esimerkiksi Lüneburgin keskiaikaiseen vanhaan kaupunkiin ja Saksan Suolamuseoon, joka esittelee suolakaivostoiminnan historiaa. Suolakaivokset ovat olleet myös Lüneburgin vaurauden salaisuus keskiajalla. Jos kaipaat lomaltasi rentoumista, vuokra-auto kuljettaa sinut kätevästi nauttimaan myös Salün suolakylpylästä ja Lüneburgin erinomaisesta ravintolatarjonnasta. Lüneburg on kätevällä sijainnilla myös muiden Pohjois-Saksan kaupunkien tutkimiseen. Esimerkiksi Saksan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Hampuriin ajaa Lüneburgista vuokra-autolla noin tunnissa, ja vanhat hansakaupungit Bremen ja Lyypekki ovat nekin vain noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Saksan erinomainen tieverkosto tarjoaa erinomaiset puitteet automatkailuun, ja pidemmätkin matkat sujuvat vuokra-autolla mukavasti. Valitse siis matkustusmuodoksi Saksan matkallasi Sixt Autovuokraamo Lüneburgin vuokra-auto. Voit tehdä varauksen kätevästi etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme vaikka saman tien.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service