Autonvuokraus
Magdeburg
Piilota
Saksa // Magdeburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Magdeburgiin

Autonvuokraus Magdeburgissa käy kätevästi Sixt Autovuokraamosta. Löydät meiltä kattavan valikoiman vuokra-autoja aina henkilöautoista ja farmareista katumaastureihin ja minibusseihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu ylellisiä avoautoja ja urheiluautoja. Eri autokategorioiden saatavuus toimipisteiden välillä vaihtelee. Autonvuokraus Magdeburgissa tuo matkaasi helppoutta, jota ei muissa matkustusmuodoissa saa. Vuokra-autolla liikkuessasi päätät omat matkareittisi ja -aikataulusi, eikä sinun tarvitse miettiä milloin ja mistä julkiset liikennevälineet kulkevat. Huolettomuutta matkustamiseen tuovat myös Sixt Autovuokraamon tarjoamat vapaat ajokilometrit, jotka kuuluvat suurimpaan osaan tarjouksistamme. Niiden ansiosta voit sinun ei tarvitse laskea kertyneitä ajokilometrejä vaan voit ajaa vuokra-autolla huolettomasti niin paljon kuin haluat.

 
 • Magdeburg
  Universitätsplatz 10
  39104 Magdeburg

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Magdeburg Päärautatieasema
  Bahnhofstr. 69
  39104 Magdeburg

  ma.06:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.06:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Magdeburg

  Sixt Autonvuokraus
  Universitätsplatz 10
  39104 Magdeburg

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Magdeburg Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bahnhofstr. 69
  39104 Magdeburg

  ma.06:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.06:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Magdeburgissa

Sixt Autovuokraamo Magdeburgin vuokra-autojen kyydissä matkasi sujuu mukavasti. Valikoimamme vuokra-autot on valikoitu luotettujen valmistajien, kuten Audin, Opelin ja BMW:n uusimmista malleista, jotta pääset nauttimaan ensiluokkaisesta matkustusmukavuudesta. Matkustusmukavuutta on mahdollisuus parantaa entisestään lisäpalveluillamme. Jos Magdeburg ei ole sinulle entuudestaan tuttu matkakohde, suosittelemme navigointia helpottavaa GPS-navigaattoria. Lisäkuljettajan valinta taas antaa mahdollisuuden jakaa ajovastuu useamman kuljettajan kesken, mikä kannattaa etenkin pidemmillä matkoilla, joilla kuski saattaa väsyä. Matkustamista helpottavien lisäpalveluiden lisäksi voit lisätä vuokra-autopakettiisi vakuutukset esimerkiksi renkaiden ja ikkunoiden vaurioiden tai kolarin varalle. Kun lisäpalvelut ovat kohdillaan, sinä ja matkaseurueesi nautitte matkastanne Saksassa huolettomasti. Tehdessäsi varausta pyydämme ottamaan huomioon, että varaus koskee ainoastaan valitsemaasi autoluokkaa, ei tietyn merkin tai mallin ajoneuvoa. Vuokra-autosi saattaa siis poiketa varauksen yhteydessä esitetystä esimerkkikuvauksesta.

Nauti matkastasi Sixtin vuokra-autolla

Nauti idyllisestä Magdeburgin kaupungista ja sen lähiympäristöstä Sixt Autovuokraamo Magdeburgin vuokra-autolla. Kaupungissa liikkuessaan kannattaa tutustua esimerkiksi Magdeburgin näyttävään tuomiokirkkoon, modernia arkkitehtuuria edustavaan Grüne Zitadelle -rakennukseen ja Magdeburgin historialliseen kaupungintaloon. Vuokra-autolla Magdeburgista käsin on kätevä tutustua myös muihin Saksi-Anhaltin osavaltion mielenkiintoisiin vierailukohteisiin, kuten Wernigeroden linnaan ja Harzin vuoristoalueeseen sekä Dessau-Wörlitzin upeaan englantilaiseen puutarhaan. Vuokra-auto Magdeburgissa on erinomainen valinta myös sinulle, joka suunnittelet matkustavasi muualle Saksaan. Kattavan ja hyväkuntoisen autobahn-verkostonsa ansiosta Saksa on erinomainen maa automatkailulle, ja Sixtin vuokra-autolla taittuvat sujuvasti pidemmätkin ajomatkat.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service