Autonvuokraus
Mannheim
Piilota
Saksa // Mannheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Varaa vuokra-auto käyttöösi Mannheimin-matkalle

Kun suuntana on Saksa ja siellä kaupunki nimeltä Mannheim, autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta saa tänne suuntautuvan loma- tai työmatkastasi sujumaan kuin tanssi! Sen lisäksi, että autokalustoomme kuuluvat ajoneuvot ovat uusia ja moderneja, voit varata noutavasi haluamaasi kategoriaan kuuluvan vuokra-auton siitä toimipisteestä, missä se on sinulle helpointa. Mannheimin keskustan alueelta löydät nimittäin jopa kolme eri toimipistettämme, joista yksi sijaitsee päärautatieasemalla. Mikäli saavut Mannheimiin junalla, täältä noudat ja tänne palautat vuokra-autosi helposti ja joustavasti, sillä rautatieaseman pisteessämme nouto ja palautus on mahdollista ympäri vuorokauden. Toimipisteestämme riippuen voit vuokrata Mannheimin-matkallesi henkilöauton, farmarin tai maasturin, tai joissakin pisteistäme jopa pakettiauton taikka hulppean avo-tai urheiluauton. Mikä niistä palvelisi parhaiten juuri sinun matkallasi?

 
 • Mannheim Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Willy-Brandt-Pl. 17 (im Hbf.)
  68161 Mannheim

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 14:00
  su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Mannheim Neckarau 24h

  Sixt Autonvuokraus
  Innstr. 6-8
  68199 Mannheim

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Täydennä matkasi Sixtin lisäpalveluilla, joista löytyy valinnanvaraa

Jotta Mannheimin-matkasi olisi mahdollisimman täydellinen, meillä Sixt Autovuokraamossa autonvuokraus on mahdollista täydentää haluamillasi lisävarusteilla, kuten esimerkiksi lasten turvaistuimella tai GPS-navigaattorilla. Erilaiset lisäturvat puolestaan tuovat matkallesi turvallisuuden tunnetta, ja voit istahtaa ratin taakse huoletta. Valittavanasi ovat muun muassa kolariturva tai lasi- ja rengasturva, kuten myös vapaat ajokilometrit tai matkan jatkumisturva. Haluamme tarjota mahdollisimman joustavaa asiakaspalvelua, mistä johtuen paketoit oman varauksesi täsmälleen sinun ja reissusi näköisillä lisäpalveluilla. Pidäthän kuitenkin varausta tehdessäsi mielessä, että voimme taata käyttöösi haluamastasi ajoneuvosta vain tietyn kategorian, emme tarkkaa automallia tai -merkkiä.

Vuokra-auton avulla koet ja näet suuremman osan Mannheimista

Saksassa, Frankfurtin eteläpuolella sijaitseva Mannheim on kaupunki, joka tunnetaan ennen kaikkea teollisuus- ja yliopistokaupunkina. Tätä nykyä Mannheim on myös pop-musiikin luova keskus. Mikäli matkustat vaikkapa Frankfurt am Mainissa tai Stuttgartissa, olet alle sadan kilometrin päässä Mannheimista, jonne matkustat kätevästi vaikka junalla. Perillä Mannheimissa on kätevää ottaa käyttöön vuokra-auto, joka vie kätevästi nähtävyydeltä toiselle, olipa aikeissa sitten kierrellä kaupungin museoita tai kirkkoja, tai vaihtoehtoisesti vierailla planetaariossa, taidehallissa tai lukuisissa vehreissä puistoissa. Kun Mannheimin matkaohjelmaasi ja kaupunkiin suuntautuvaan tutkimusmatkaasi kuuluu autonvuokraus Sixt Mannheimista, kuljet sujuvan sukkelasti paikasta toiseen, vailla tiukkoja aikatauluja. Varaa vuokra-autosi Mannheimista jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service