Autonvuokraus
Memmingen Lentoasema
Piilota
Saksa // Memmingen // Memmingen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Memmingen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Am Flughafen 42
  87766 Memmingerberg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FMM
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 18:00
pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 17:00
su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä12:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Memmingenin lentokentällä

Jos matkaat eteläiseen Saksaan ja siellä tarkemmin Memmingeniin, pääset lentokentältä käteväsi jatkamaan matkaasi Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Meiltä löydät kätevät pienemmät henkilöautot sekä normaalikokoiset henkilöautot työ- tai lomamatkasi tarpeeseen. Autonvuokraus Memmingenin kansainväliseltä lentokentältä onnistuu nopeasti ja helposti. Huomioithan, että Sixt voi ainoastaan taata tietyn autokategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Varauksesi teet helpoimmin verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta.

Autonvuokraus Memmingenin kansainvälisellä lentokentällä

Memmingenin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Allgäu-Airport Memmingen tai kansainvälisellä lyhenteellä FMM, sijaitsee Memmingerbergin kaupungissa lähellä Memmingeniä, Schwabenin alueella maan eteläosassa. Se on kolmanneksi suurin lentokenttä Baijerin alueella, heti Münchenin ja Nürnbergin lentokenttien jälkeen. Müncheniin tulee matkaa noin 110 kilometriä ja läheiseen Memmingenin kaupunkiin noin 4 kilometriä, joten siitä on helppo liikkua Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Vuokraamomme sijaitsee saapuvien lentojen alueella oikealla puolen terminaalia. Tunnistat sen Sixt-logosta. Henkilökuntamme odottaa sinua siellä kaikkiin autonvuokraukseen liittyvien haasteidesi ratkaisemiseksi.

Memmingeniin tai Müncheniin helposti vuokra-autolla

Lentoasemalta on hyvin lyhyt matka läheiseen Memmingenin kaupunkiin, joka on historiallisesti tunnettu kovana kauppapaikkana sijaintinsa ansiosta. Se sijaitsee muinaisten suolatien ja italialaisen kauppatien varressa, joten kaupungista kehittyi vuosien varrella vilkas kohtaamispaikka kauppiaille ja tavaran tarvitsijoille. Kaupungista löydät niin historian havinaa, muinaisia kauppapaikkoja, ravintoloita kuin pieniä putiikkeja ostoksia varten. Noin 110 kilometrin päässä sijaitseva München tekee Memmingenin lentokentästä kiinnostavan, koska siitä jatkat matkaasi helposti Sixtin vuokra-autolla, olit sitten liikenteessä työn tai vapaa-ajan merkeissä. München, maan kolmanneksi suurin kaupunki, on alueen taloudellinen keskus, josta ei tekeminen ja nähtävyydet lopu hetkessä. Kaupunki on oktoberfestin virallinen juhlapaikka, joten jos matkustat syksyllä, niin tiedät mitä tuleman pitää. Historiasta pitäville kaupunki tarjoaa paljon nähtävää aina keskiajalta saakka, oluen ystäville sieltä löytyy esimerkiksi Paulanerin panimo, autojen ystäville BMW:n museo ja kulttuuriin voi syventyä alueen lukuisissa museoissa ja ravintoloissa. Memmingenin lentoasemalta on siis hyvät jatkoyhteydet useampaan suuntaan, varsinkin jos matkustat Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 18:00
pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 17:00
su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä12:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Memmingen Lentoasema FMM Am Flughafen 42 87766 Memmingerberg 47.990083, 10.232728 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Memmingen Lentoasema FMM

Am Flughafen 42
87766 Memmingerberg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service