Auton vuokraus toimipisteestä Memmingen Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Memmingen Lentoasema

Osoite

Am Flughafen 42, 87766 Memmingerberg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
08:00 - 22:00
Ti - Ke
08:00 - 18:00
To
08:00 - 18:00 21:30 - 22:30
Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 17:00 21:30 - 22:30
Su
08:00 - 16:00
Yleiset vapaapäivät
12:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Memmingen Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Memmingenin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Memmingenin lentokentällä

Jos matkaat eteläiseen Saksaan ja siellä tarkemmin Memmingeniin, pääset lentokentältä käteväsi jatkamaan matkaasi Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Meiltä löydät kätevät pienemmät henkilöautot sekä normaalikokoiset henkilöautot työ- tai lomamatkasi tarpeeseen. Autonvuokraus Memmingenin kansainväliseltä lentokentältä onnistuu nopeasti ja helposti. Huomioithan, että Sixt voi ainoastaan taata tietyn autokategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Varauksesi teet helpoimmin verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta.
Autonvuokraus Memmingenin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Memmingenin kansainvälisellä lentokentällä

Memmingenin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Allgäu-Airport Memmingen tai kansainvälisellä lyhenteellä FMM, sijaitsee Memmingerbergin kaupungissa lähellä Memmingeniä, Schwabenin alueella maan eteläosassa. Se on kolmanneksi suurin lentokenttä Baijerin alueella, heti Münchenin ja Nürnbergin lentokenttien jälkeen. Müncheniin tulee matkaa noin 110 kilometriä ja läheiseen Memmingenin kaupunkiin noin 4 kilometriä, joten siitä on helppo liikkua Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Vuokraamomme sijaitsee saapuvien lentojen alueella oikealla puolen terminaalia. Tunnistat sen Sixt-logosta. Henkilökuntamme odottaa sinua siellä kaikkiin autonvuokraukseen liittyvien haasteidesi ratkaisemiseksi.
Memmingeniin tai Müncheniin helposti vuokra-autolla

Memmingeniin tai Müncheniin helposti vuokra-autolla

Lentoasemalta on hyvin lyhyt matka läheiseen Memmingenin kaupunkiin, joka on historiallisesti tunnettu kovana kauppapaikkana sijaintinsa ansiosta. Se sijaitsee muinaisten suolatien ja italialaisen kauppatien varressa, joten kaupungista kehittyi vuosien varrella vilkas kohtaamispaikka kauppiaille ja tavaran tarvitsijoille. Kaupungista löydät niin historian havinaa, muinaisia kauppapaikkoja, ravintoloita kuin pieniä putiikkeja ostoksia varten. Noin 110 kilometrin päässä sijaitseva München tekee Memmingenin lentokentästä kiinnostavan, koska siitä jatkat matkaasi helposti Sixtin vuokra-autolla, olit sitten liikenteessä työn tai vapaa-ajan merkeissä. München, maan kolmanneksi suurin kaupunki, on alueen taloudellinen keskus, josta ei tekeminen ja nähtävyydet lopu hetkessä. Kaupunki on oktoberfestin virallinen juhlapaikka, joten jos matkustat syksyllä, niin tiedät mitä tuleman pitää. Historiasta pitäville kaupunki tarjoaa paljon nähtävää aina keskiajalta saakka, oluen ystäville sieltä löytyy esimerkiksi Paulanerin panimo, autojen ystäville BMW:n museo ja kulttuuriin voi syventyä alueen lukuisissa museoissa ja ravintoloissa. Memmingenin lentoasemalta on siis hyvät jatkoyhteydet useampaan suuntaan, varsinkin jos matkustat Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Memmingen Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Memmingen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Memmingen Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Memmingen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Memmingen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 576 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Memmingen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Memmingen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Memmingen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Memmingen Lentoasema

Näytä lisää