Autonvuokraus
Munster/Osnabrueck Lentoasema
Piilota
Saksa // Münster-Osnabrück/Greven // Munster/Osnabrueck Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Munster/Osnabrueck Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven DE +49-257191513
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FMO
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 10:30
 12:00 - 17:30
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Münster Osnabrückin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla palvelee kaikkia matkustajia tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää juuri itselleen sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi vuokrata niin tavallisen henkilöauton, perheille hyvin käyvän farmarin, nelivetoisen katumaasturin kuin suurille seurueille sopivan minibussin tsi pakettiauton. Voit valita myös erilaisten lisäpalveluiden ja -tarvikkeiden, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen ja rajoittamattomien kilometrien joukosta. Mieti myös, riittääkö perusvakuutus sinulle vai haluatko kenties turvata ajosi kaikki vahingot kattavalla vakuutuksella. Kun määränpääsi on Münster Osnabrückin lentoasema, eli FMO, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla sujuu vaivatta

Münster Osnabrückin kansainvälinen lentoasema on hyvin pieni lentoasema Rhine-Westphalian alueella. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä, missä kaikki muutkin palvelutiskit ovat. Se on siis erittäin helppo löytää. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä vain sopii etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua. Näin ollen pääset jatkamaan matkaasi heti. Auton voi vuokrata joko netistä tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös erikoisemmat autot. Voit varata niin luksusautot kuin urheiluautotkin. Molemmat näistä kääntävät takuulla katseita, kun huristelet niillä ympäri kaupunkia.

Tutustu tähän upeaan ja vanhaan Grevenin kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla on paras vaihtoehto silloin, kun olet lähdössä lomailemaan Münster Osnabrückin Greveniin. Münster Osnabrück Greven on keskikokoinen kaupunki, joka sijaitsee Saksan pohjoisosassa Rhine-Westphalian alueella. Kaupunki hurmaa kauniilla luonnollaan. Sen vuoksi suurin osa Münster Osnabrück Greveniin matkustavista ottaa vuokra-auton Münster Osnabrückin lentoasemalta ja lähtee tutustumaan alueeseen tarkemmin. Vuokra-auton avulla myös kaupungin lähialueisiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata esimerkiksi netistä etukäteen jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Näin sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea valmiiksi etukäteen, vaan voit tehdä suunnittelemattomia ajomatkoja, minne ikinä haluatkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 10:30
 12:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Munster/Osnabrueck Lentoasema FMO Airportallee 1, Terminal 2 48268 Greven 52.130963, 7.695569 +49-257191513

Sixt-toimipiste Munster/Osnabrueck Lentoasema FMO

Airportallee 1, Terminal 2
48268 Greven
 
Puhelinnro +49-257191513

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Hüttruper Heide 88
48268 Greven
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service