Auton vuokraus toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Munster/Osnabrueck Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Munster/Osnabrueck Lentoasema

Osoite

Airportallee 1, Terminal 2, 48268 Greven, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Munster/Osnabrueck Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Münster Osnabrückin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Münster Osnabrückin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla palvelee kaikkia matkustajia tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää juuri itselleen sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi vuokrata niin tavallisen henkilöauton, perheille hyvin käyvän farmarin, nelivetoisen katumaasturin kuin suurille seurueille sopivan minibussin tsi pakettiauton. Voit valita myös erilaisten lisäpalveluiden ja -tarvikkeiden, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen ja rajoittamattomien kilometrien joukosta. Mieti myös, riittääkö perusvakuutus sinulle vai haluatko kenties turvata ajosi kaikki vahingot kattavalla vakuutuksella. Kun määränpääsi on Münster Osnabrückin lentoasema, eli FMO, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla sujuu vaivatta

Autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla sujuu vaivatta

Münster Osnabrückin kansainvälinen lentoasema on hyvin pieni lentoasema Rhine-Westphalian alueella. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä, missä kaikki muutkin palvelutiskit ovat. Se on siis erittäin helppo löytää. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä vain sopii etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua. Näin ollen pääset jatkamaan matkaasi heti. Auton voi vuokrata joko netistä tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös erikoisemmat autot. Voit varata niin luksusautot kuin urheiluautotkin. Molemmat näistä kääntävät takuulla katseita, kun huristelet niillä ympäri kaupunkia.
Tutustu tähän upeaan ja vanhaan Grevenin kaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu tähän upeaan ja vanhaan Grevenin kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Münster Osnabrückin lentoasemalla on paras vaihtoehto silloin, kun olet lähdössä lomailemaan Münster Osnabrückin Greveniin. Münster Osnabrück Greven on keskikokoinen kaupunki, joka sijaitsee Saksan pohjoisosassa Rhine-Westphalian alueella. Kaupunki hurmaa kauniilla luonnollaan. Sen vuoksi suurin osa Münster Osnabrück Greveniin matkustavista ottaa vuokra-auton Münster Osnabrückin lentoasemalta ja lähtee tutustumaan alueeseen tarkemmin. Vuokra-auton avulla myös kaupungin lähialueisiin pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata esimerkiksi netistä etukäteen jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Näin sinun ei tarvitse suunnitella kaikkea valmiiksi etukäteen, vaan voit tehdä suunnittelemattomia ajomatkoja, minne ikinä haluatkin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Munster/Osnabrueck Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 524 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

BMW 7 Series
BMW 7 Series
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate
BMW 7 Series Model 2023
BMW 7 Series Model 2023
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Munster/Osnabrueck Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Munster/Osnabrueck Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Munster/Osnabrueck Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Munster/Osnabrueck Lentoasema

Näytä lisää