Autonvuokraus
Pforzheim
Piilota
Saksa // Pforzheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tutustu Pforzheimiin Sixtin vuokra-autosta käsin

Autonvuokraus Saksan Pforzheimissa on laadukasta ja luotettavaa, kun yhteistyökumppanisi on Sixt Autovuokraamo. Pforzheimin-toimipisteellämme sinulla on valittavanasi kolme eri autokategoriaa. Näppärän kokoinen henkilöauto vie sinut paikasta toiseen sukkelasti, ja pysäköiminen keskustan kapeimmillakin kaduilla käy ketterästi. Jos taas pienehkö auto ei ole tiloiltaan riittävä joko matkustajien tai mukana kulkevien tavaroiden kuljettamiseen, voit varata tilavan farmarin, jossa niin kyytiläiset kuin ostoksetkin mahtuvat kulkemaan mukana muitta mutkitta. Pakettiauto on valintasi, jos mukananne kulkevat esimerkiksi tilaa vievät harrastusvälineet. Vuokraa auto meiltä, ja saat käyttöösi keskimäärin vain noin kolme kuukautta teiden päällä olleen vuokra-auton, jonka kyydittämänä kelpaa huristella!

 
 • Pforzheim

  Sixt Autonvuokraus
  Karlsruher Str. 22
  75179 Pforzheim

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Täydennä varauksesi Sixtin kattavilla lisäpalveluilla

Pitkän kokemuksen alalta omaavana Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi Pforzheimin-matkalle vuokra-autot, jotka tulevat tunnetuimmilta automerkeiltä, nykyaikaisessa valikoimassa. Muistathan varausta tehdessäsi, että voimme taata varaukseesi ainoastaan autokategorian, mutta emme tarkkaa mallia tai merkkiä. Lopullinen vuokra-autosi merkki ja malli selviävät perillä kohteessa, kulloinkin ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Täydennä vielä varauksesi turvaa tuovilla ratkaisuilla, kuten kolariturvalla, lasi- ja rengasturvalla tai matkan jatkumisturvalla. Lisää varaukseesi lisäkuljettaja ja vapaat ajokilometrit, jotka tuovat matkasuunnitelmiin joustavuutta. Lisävarusteista esimerkiksi lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori saattavat olla tarpeen, matkakohteestasi ja -seurastasi riippuen.

Tutki Pforzheimia ristiin rastiin Sixtin vuokra-autolla

Lounais-Saksasta löytyvä Pforzheim sijaitsee pohjoisella rajaseudulla, metsäisen vuorijonon kyljessä. Maisemat täällä ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia. Pforzheimin historian alkutaipaleella kaupunki oli vain pieni roomalainen kylä, josta on dokumentoitu jo 90 eaa, ja joka alkoi kasvaa seudulle rakennettujen tehtaiden myötä. Vaikka toinen maailmansota onnistuikin tuhoamaan suuren osan kaupungista, monet historialliset kohteet ovat säilyneet ja odottavat ihastelijoitaan tämän kauniin kaupungin kainalossa.

Kun Pforzheimiin suuntautuvaan lomaasi tai työmatkaasi sisältyy autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta, voit keskittyä Pforzheimissa maisemien ihailuun sen sijaan, että joutuisit huolehtimaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista. Sisällytä Pforzheimin matkaohjelmaasi Wildpark Pforzheim -eläintarha, jättimäinen merenalaiseen elämään tutustuttava Gasometer Pforzheim -akvaario tai vaihtoehtoisesti jotkin lukuisista historiallisista nähtävyyksistä. Auf Wiedersehen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service