Autonvuokraus
Potsdam
Piilota
Saksa // Potsdam
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Potsdamin valloitukseen Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Potsdamissa on valmiina palvelemaan autonvuokrausasioissa Saksaan suuntautuvalla loma- tai työmatkallasi. Potsdamin kaupungista löydät meidät kahdesta eri toimipisteestä, joista toinen sijaitsee päärautatieasemalla. Tämä on kätevin paikka noutaa vuokra-autosi etenkin silloin, jos saavut kaupunkiin junalla. Päärautatieasemalle voit varata meiltä menopeliksesi joko näppärän henkilöauton tai tilavan farmarin. Jos taas mielit muita vuokra-autokategorioita, kaupungin keskustan toimipisteestämme löydät edellä mainittujen lisäksi myös vaihtelevissa maastoissa ketterästi kulkevat maasturit, tilaihmeiden virkaa toimittavat pakettiautot sekä luksusautojen saralta sporttiset urheiluautot ja avoautot. Laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi keskustan toimipisteellämme on myös ympäri vuorokauden avoinna oleva palautuspiste, mikä lisää matkasuunnitelmasi joustavuutta.

 
 • Potsdam

  Sixt Autonvuokraus
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse omasi turvaa ja vapauksia tuovista Sixtin lisäpalveluista

Kun alat tekemään nettisivuillamme autonvuokrausta Potsdamiin suuntautuvalle matkallesi, muistathan täydentää sen lisäpalveluilla, jotka palvelevat parhain päin juuri sinun reissuasi. Joskus tarpeessa voi olla lisätä varaukseen lasten turvaistuin tai GPS-navigaattori, toisinaan taas lisäkuljettaja ajovuoroja jakamaan tai vapaat ajokilometrit tuomaan vapautta ajoreittien suunnitteluun. Ja jos haluat pelata varman päälle, voit myös lisätä varaukseesi kolariturvan, lasi- ja rengasturvan tai vaikkapa vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Muistathan varausta tehdessäsi myös sen, että me Sixtillä voimme taata ainoastaan vuokra-autosi kategorian, emme tarkkaa automerkkiä tai -mallia.

Maailmanperintökohteita, vehreitä puistoja ja kauniita palatseja Potsdamissa

Aivan Berliinin naapurissa sijaitseva Potsdam on kaunis pikkukaupunki, jota kannattaa tulla ihastelemaan vaikkapa Berliiniin suuntaavalla lomalla tai työmatkalla. Tänne matkaava löytää lukuisia linnoja ja puistoja. jotka ovat UNESCOn maailmanperintöluetteloon listattuja. Vaikka kaupunki vaurioituikin huomattavassa mittakaavassa toisen maailmansodan aikana, on siellä säilynyt joitakin palasia kaupungin historiaa. Järvistään ja metsistään tunnettu Potsdam on kaunis kaupunki, jonka rauhallisessa miljöössä mieli lepää.

Sanssouci Park on laaja puistoalue, jolta löytyy patsaita ja hulppeita rakennuksia, kuten Sanssouci Palace, eli palatsi, jonka kauneus on vailla vertaa. Nämä kohteet kuuluvat kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin ja ne kannattaakin ehdottomasti sisällyttää matkaohjelmaan Potsdamiin suunnatessa. Ota allesi Sixt Autovuokraamon tarjoama laadukas vuokra-auto, ja kierrät Potsdamin-matkasi aikana katsomassa kätevästi kaikkein upeimmat nähtävyydet, olipa sydäntäsi lähinnä sitten kirkot, museot, palatsit, linnat tai maamerkit.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service