Autonvuokraus
Pullach
Piilota
Saksa // Pullach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Valitse Sixt Pullachista tarpeisiisi sopiva vuokra-auto

Koe luonnonkaunis Pullach sisällyttämällä matkasuunnitelmaasi autonvuokraus täältä löytyvältä Sixt Autovuokraamon toimipisteeltämme. Täältä voit vuokrata uudesta ja modernista autovalikoimastamme niin pienikokoiset, näppärät henkilöautot pienen matkaseurueen tarpeisiin, tilaa tarjoavat farmarit, kun mukananne on enemmän matkustajia tai matkatavaroita, vaikeammissakin maastoissa matkat näppärästi taittavat maasturit kuin myös luksusautojen valikoimaamme kuuluvat avo- ja urheiluautot, joilla kelpaa kurvailla niin Pullachissa kuin sen ympäristössäkin!

 
 • München Pullach

  Sixt Autonvuokraus
  Zugspitzstr. 1
  82049 Pullach i. Isartal

  ma.09:30 - 16:00
  ti. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Valitse itse ne Sixtin lisäpalvelut, jotka koet tarpeellisiksi

Kun alat varaamaan vuokra-autoa Sixt Autovuokraamosta Pullachissa, pidäthän mielessäsi, että me Sixtillä pystymme takaamaan ainoastaan kategorian, johon haluamasi ajoneuvo kuuluu. Vuokra-autosi tarkka malli selviää perillä kohteessa ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Jotta matkantekosi olisi mahdollisimman turvallista ja sujuvaa, se kannattaa täydentää tarjoamillamme lisäpalveluilla, joiden joukosta löytyy sopivat jokaiselle vuokra-autoilijalle. Vapaat ajokilometrit ja lisäkuljettajan lisääminen varaukseen tuovat matkasuunnitelmiisi joustoa, kolariturva sekä lasi- ja rengasturva lisäävät turvallisuuden tunnetta ratin takana ja vapaaehtoinen henkilövakuutus kruunaa kokonaisuuden. Lisää vielä varaukseesi GPS-navigaattori, ja taitat entuudestaan tuntemattomat tieosuudet varmuudella. Kokoa paketti omiin ajotarpeisiisi sopien.

Pitkän historian havinaa kauniissa ja rauhallisessa Pullachissa

Aivan Münchenin eteläpuolella sijaitseva Pullach, pidemmältä nimitykseltään Pullach im Isartal, on kunta, jolla on pitkä historia. Arkeologisten tutkimusten mukaan täällä on nimittäin ollut elämää jo niinkin varhain kuin 1500-2000 eaa. Aikojen saatossa kaupungin alueella ovat pitäneet majaansa muun muassa keltit ja roomalaiset. Tämä pikkuruinen kunta on pienestä väkiluvustaan ja pinta-alastaan huolimatta hyvinkin tutustumisen arvoinen matkakohde, joka hurmaa koskemattomalla luonnollaan, raikkaalla ilmallaan ja ystävällisillä asukkaillaan.

Ota allesi Pullachiin suuntautuvalle loma- tai työmatkalle vuokra-auto Sixtiltä, ja koet enemmän. Autonvuokraus Pullachin-toimipisteeltämme todella kannattaa, sillä täällä julkinen liikenne on kaupungin pienestä koosta johtuen hyvin vähäistä ja välimatkat eri kohteiden välillä voivat olla hyvinkin pitkiä. Vuokra-auto Sixt Pullachista tuo mukanaan vapautta niin reissusi aikatauluihin kuin reitteihinkin, ja näet ja koet enemmän matkasi aikana. Tee varauksesi jo nyt, ja olet jo renkaanmitan lähempänä Pullachin-matkaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service