Autonvuokraus
Rostock Laage Lentoasema
Piilota
Saksa // Rostock // Rostock Laage Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rostock Laage Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 1
  18299 Weitendorf/Rostock DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RLG
Aukioloajat
ke.12:00 - 13:00
 
 

Sixt autovuokraamo Rostock Laagen lentoasemalla

Kun suuntaat matkasi kohti Saksaa, voit vuokrata auton käyttöösi kätevästi Sixtin autovuokraamosta, jonka toimipiste sijaitsee myös Rostock Laagen lentokentällä. Valittavanasi on lukuisia mukavia henkilöautoja, tilavia minibusseja sekä käytännöllisiä farmareita, ja lisäksi autoihin on saatavilla lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuimia ja GPS-navigaattoreita. Automallia ei voi valita, mutta autoluokan pystyt valitsemaan. Mikäli suunnitelmissasi on ajella hieman pidempiä matkoja, voit valita lisäksi rajattomat ajokilometrit, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kertyvistä ajokilometreistä. Myös erilaisia vakuutuksia on lisäksi saatavilla, mahdollisia matkalla sattuvia ikäviä vahinkoja silmällä pitäen. Kun otat käyttöösi vuokra-auton Rostock Laagen lentoasemalta, voit huoletta kierrellä nähtävyyksiä oman aikataulusi mukaan joustavasti.

Autonvuokraus Rostock Laagen lentoasemalta sujuu helposti

Kun päämääräsi on Rostock Laage lentoasema RLG, voit vuokrata auton käyttöösi lentoasemalla sijaitsevalta autovuokraamolta. Voit tehdä varauksen helposti myös ennen matkaa verkossa, tai puhelimitse. Autovuokraamo sijaitsee lentoaseman sisätiloissa. Lentoasemalta löytyy selkeitä opasteita, joiden avulla löydät Sixt autovuokraamolle eksymättä. Vuokra-auton voit palauttaa joko takaisin autonvuokrauksen toimipisteeseemme Rostock Laagen lentoasemalle, tai niin halutessasi, etukäteen sovittaessa myös muihin autovuokraamomme toimipisteisiin.

Liikkuminen sujuu mukavasti ja joustavasti omaan tahtiin vuokra-autolla

Kun vuokraat lomasi ajaksi auton käyttöösi, saat lomastasi varmasti enemmän irti ja ehdit nähdä enemmän, kuin että kulkisit esimerkiksi bussiaikataulujen mukaan. Voit kulkea oman aikataulusi mukaan, ja ehdit kiertää useamman nähtävyyden. Keskustasta lentoasemalle on matkaa noin 28 kilometriä, johon aikaa kuluu alle puolituntia autolla kulkien. Mielenkiintoista koettavaa ja nähtävää Rostockissa riittää. Voit ajella esimerkiksi tutustumaan eläintarhaan nimeltä Rostock Zoo, jossa asustaa runsaat 250 eri eläinlajia, joten nähtävää riittää ja eläintarhassa viihtyy niin isot kuin pienetkin matkailijat. Matkaa eläintarhaan kertyy Rostockin keskustasta noin 2,5 kilometriä. Kerkhofhaus on myös mielenkiintoinen ja näkemisenarvoinen nähtävyys. Kerkhofhaus on kaupungintalon takana sijaitseva 1400 luvulla rakennettu hyvin säilynyt goottihenkinen tiilitalo. Rostockissa toimii edelleen myös Pohjois-Euroopan ensimmäinen yliopisto, joka on perustettu jo vuonna 1419. Kaikkiin nähtävyyksiin kuljet helpoiten ja nopeiten, kun hyödynnät autonvuokrausta Rostock Laagen lentoasemalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ke.12:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rostock Laage Lentoasema RLG Flughafenstr. 1 18299 Weitendorf/Rostock 53.912830, 12.289910 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Rostock Laage Lentoasema RLG

Flughafenstr. 1
18299 Weitendorf/Rostock
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service