Auton vuokraus toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Rostock Laage Lentoasema

Osoite

Flughafenstr. 1, 18299 Weitendorf/Rostock, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ti - Ke
12:00 - 14:00
To
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Rostock Laage Lentoasema

Sixt autovuokraamo Rostock Laagen lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Rostock Laagen lentoasemalla

Kun suuntaat matkasi kohti Saksaa, voit vuokrata auton käyttöösi kätevästi Sixtin autovuokraamosta, jonka toimipiste sijaitsee myös Rostock Laagen lentokentällä. Valittavanasi on lukuisia mukavia henkilöautoja, tilavia minibusseja sekä käytännöllisiä farmareita, ja lisäksi autoihin on saatavilla lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuimia ja GPS-navigaattoreita. Automallia ei voi valita, mutta autoluokan pystyt valitsemaan. Mikäli suunnitelmissasi on ajella hieman pidempiä matkoja, voit valita lisäksi rajattomat ajokilometrit, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kertyvistä ajokilometreistä. Myös erilaisia vakuutuksia on lisäksi saatavilla, mahdollisia matkalla sattuvia ikäviä vahinkoja silmällä pitäen. Kun otat käyttöösi vuokra-auton Rostock Laagen lentoasemalta, voit huoletta kierrellä nähtävyyksiä oman aikataulusi mukaan joustavasti.
Autonvuokraus Rostock Laagen lentoasemalta sujuu helposti

Autonvuokraus Rostock Laagen lentoasemalta sujuu helposti

Kun päämääräsi on Rostock Laage lentoasema RLG, voit vuokrata auton käyttöösi lentoasemalla sijaitsevalta autovuokraamolta. Voit tehdä varauksen helposti myös ennen matkaa verkossa, tai puhelimitse. Autovuokraamo sijaitsee lentoaseman sisätiloissa. Lentoasemalta löytyy selkeitä opasteita, joiden avulla löydät Sixt autovuokraamolle eksymättä. Vuokra-auton voit palauttaa joko takaisin autonvuokrauksen toimipisteeseemme Rostock Laagen lentoasemalle, tai niin halutessasi, etukäteen sovittaessa myös muihin autovuokraamomme toimipisteisiin.
Liikkuminen sujuu mukavasti ja joustavasti omaan tahtiin vuokra-autolla

Liikkuminen sujuu mukavasti ja joustavasti omaan tahtiin vuokra-autolla

Kun vuokraat lomasi ajaksi auton käyttöösi, saat lomastasi varmasti enemmän irti ja ehdit nähdä enemmän, kuin että kulkisit esimerkiksi bussiaikataulujen mukaan. Voit kulkea oman aikataulusi mukaan, ja ehdit kiertää useamman nähtävyyden. Keskustasta lentoasemalle on matkaa noin 28 kilometriä, johon aikaa kuluu alle puolituntia autolla kulkien. Mielenkiintoista koettavaa ja nähtävää Rostockissa riittää. Voit ajella esimerkiksi tutustumaan eläintarhaan nimeltä Rostock Zoo, jossa asustaa runsaat 250 eri eläinlajia, joten nähtävää riittää ja eläintarhassa viihtyy niin isot kuin pienetkin matkailijat. Matkaa eläintarhaan kertyy Rostockin keskustasta noin 2,5 kilometriä. Kerkhofhaus on myös mielenkiintoinen ja näkemisenarvoinen nähtävyys. Kerkhofhaus on kaupungintalon takana sijaitseva 1400 luvulla rakennettu hyvin säilynyt goottihenkinen tiilitalo. Rostockissa toimii edelleen myös Pohjois-Euroopan ensimmäinen yliopisto, joka on perustettu jo vuonna 1419. Kaikkiin nähtävyyksiin kuljet helpoiten ja nopeiten, kun hyödynnät autonvuokrausta Rostock Laagen lentoasemalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rostock Laage Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
BMW X5M 50
BMW X5M 50
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Defender 90
Defender 90
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
Audi A3
Audi A3
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rostock Laage Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rostock Laage Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rostock Laage Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rostock Laage Lentoasema

Näytä lisää