Autonvuokraus
Stralsund
Piilota
Saksa // Stralsund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Monipuolista autonvuokrausta Stralsundissa

Saksaan ja siellä Stralsundiin suunnatessasi autonvuokraus tuo vapautta matkasi kulkuun, ja näet huomattavasti enemmän. Sixt Autovuokraamosta autonvuokraus Stralsundiin suuntautuvalle matkallesi käy kätevästi nettisivuston kautta. Olipa matkasi aikeena sitten loma- tai työmatka, kattavasta vuokra-autovalikoimastamme löydät helposti juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Kätevän kokoinen henkilöauto vie sinut paikasta toiseen ketterästi ja pysäköit sen vaivatta pienempiinkin tiloihin. Jos taas lisätila on tarpeen, farmarissa on väljemmin tilaa sekä matkustajille että mukana kulkeville tavaroille. Maasturi vie perille myös mäkisiin ja vaihteleviin maastoihin, mikäli tarkoituksena on tutkia viehättäviä pikkukyliä. Pakettiautossa puolestaan kulkevat mukana vaikkapa tilaa vievät harrastusvälineet. Tai haluatko kenties lomaasi tai työmatkaasi ylellisen tunnun luksusautomme muodossa? Avo- ja urheiluautot ovat saatavilla Stralsundin-toimipisteellämme. Stralsundin toimipisteemme palvelee joustavasti myös aukioloaikojen ulkopuolella, sillä täällä voit noutaa tai palauttaa vuokra-autosi ympäri vuorokauden. Tee varauksesi nyt ja olet jo askeleen lähempänä matkaasi!

 
 • Stralsund

  Sixt Autonvuokraus
  Rostocker Chaussee 28
  18437 Stralsund

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele vuokra-autosi Sixtin tarjoamin lisäpalveluin

Sixt Autovuokraamo palvelee Stralsundissa tarjoten käyttöösi modernit ajoneuvot tunnetuilta automerkeiltä. Pidäthän kuitenkin varausta tehdessäsi mielessäsi, että Sixt voi taata vuokra-autolle ainoastaan kategorian, ei tarkkaa automallia tai -merkkiä. Vuokraa auto ja lisää siihen vielä haluamasi mausteet, kuten esimerkiksi matkan jatkumisturva, kolariturva tai lasi- ja rengasturva, tai vaikka kaikki niistä. Tarjolla on myös vapaat ajokilometrit, lisäkuljettajan lisääminen sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus.

Ota kaunis hansakaupunki Stralsund haltuusi vuokra-autolla

Stralsund on saksalainen satamakaupunki, joka sijaitsee aivan Itämeren kainalossa. Pikkukaupungissa ei ole kovinkaan paljon asukkaita, mutta sitäkin enemmän ihasteltavaa. Upeat goottilaiset tiilirakennukset ovat ehdottomasti näkemisen, kokemisen ja kuvaamisen arvoisia, kuten muun muassa mahtava Nikolainkirkko. Myös vanhakaupunki on erityisen hurmaava ja entinen hansakaupunki vie tänne matkaavan oitis mukaansa tunnelmallaan. Vanhakaupunki onkin luetteloitu yhdeksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

Stralsundin kaltaisessa pikkukaupungissa vuokra-auto on ehdottoman kätevä kulkupeli. Koska julkinen liikenne on täällä hyvin vähäistä, nähdäksesi Stralsundia ja sen ympäristöä laajemmin vuokra-autolla pääset liikkumaan vapaasti, kokonaan oman aikataulusi mukaan ilman, että sinun tarvitsisi ottaa taksi haluamillesi kohteille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service