Autonvuokraus
Weimar
Piilota
Saksa // Weimar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Moderni vuokra-auto käyttöösi Weimarin-matkalle

Autonvuokraus Weimarin kaupunkiin suuntautuvalle matkalle käy näppärästi Sixt Autovuokraamon verkkosivuilla. Weimariin saavuttuasi löydät toimipisteemme kaupungin keskustasta ja saat käyttöösi modernin vuokra-auton, yhdeltä tunnetuimmista automerkeistä. Weimarin-toimipisteeltämme voit varata käyttöösi jopa luksusautojen valikoimaamme kuuluvan avo- tai urheiluauton, mikäli haluat lisätä matkaasi hieman ekstraa. Tai päätyä valitsemaan käytännöllisen ja kätevän kokoisen henkilöauton, joka kulkee näppärästi myös kaupungin keskustassa. Farmari puolestaan tarjoaa lisätilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Täällä valittavanasi on myös maasturi, joka palvelee parhain päin silloin, jos tarkoituksena on kierrellä Weimarin seutuja laajemmassa mittakaavassa. Pakettiautoon mahdutat runsaasti matkatavaraa, kuten vaikkapa harrastusvälineet. Olipa valintasi mikä tahansa näistä, Weimarin-toimipisteellemme voit palauttaa vuokra-autosi joustavasti ympäri vuorokauden.

 
 • Weimar

  Sixt Autonvuokraus
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele Sixt-varauksesi haluamillasi lisäpalveluilla

Tehdessäsi varausta nettisivuillamme muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan haluamasi vuokra-auton kategorian, mutta ei kuitenkaan tarkkaa merkkiä tai mallia. Kun teet varausta, lisää siihen lisäpalveluidemme ja -varusteidemme joukosta ne, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun matkaasi. Lasten turvaistuin on ehdoton lisävaruste, mikäli mukana matkaa perheen pienin. GPS-navigaattori puolestaan vie perille paikkoihin jouhevasti. Vakuutusten osalta kolariturva, matkan jatkumisturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva tekevät varauksesta täydellisen. Lisää varaukseesi vielä lisäkuljettaja ja vapaat ajokilometrit, ja nauti matkasi mukanaan tuomista vapauksista!

Historiallinen kulttuuripääkaupunki tutuksi vuokra-auto allasi

Asukasluvultaan pieni Weimar sijaitsee Saksassa, Thüringenin osavaltiossa. Vaikka kyseessä ei olekaan suurkaupunki, Weimar tunnetaan yhtenä Euroopan merkittävimmistä kulttuuripaikoista, ja vuonna 1999 se valittiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. 1700-luvun loppupuolelta alkaen Weimar on toiminut saksalaisen älymystön pyhiinvaelluskohteena, mistä voikin jo päätellä, että täältä löytyvät monet upeat historialliset rakennukset ja monumentit, kirkot ja museot. Myös Weimarin luonto ja puistot huumaavat vehreydellään. Kun käytössäsi on vuokra-auto Weimariin suuntautuvalla loma- tai työmatkalla, pääset nautiskelemaan mahtavista maisemista, kokonaan omien aikataulujen mukaisesti. Ota siis osaksi Weimarin matkasuunnitelmaasi autonvuokraus ja tee varaus Sixt Autovuokraamosta. Se on päätös, jota et tule katumaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service