Autonvuokraus
Sylt Lentoasema
Piilota
Saksa // Westerland/Sylt // Sylt Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sylt Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 1
  25980 Sylt/OT Tinnum DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GWT
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Syltin lentolentällä

Suosittelemme käymään Sixtin Autovuokraamossa saapuessasi Syltin lentoasemalle ja vuokraamaan ajoneuvon käyttöösi, ja pääset kokemaan tämän hurmaavan, erikoisen saaren parhaat puolet kaikkein kätevimmin! Saat meiltä käyttöösi laadukkaat henkilöautot ja farmarit, tai halutessasi vaikkapa jykevät maasturit maastoajoa varten. Jos haluat matkallesi hieman luksusta tai vauhtia, valikoimistamme löytyy myös virtaviivaisia urheiluautoja ja avoautoja, joista voit valita mieleisesi. Syltin lentoasemalla noudat ja palautat vuokra-auton 24 tuntia vuorokaudessa, ja ripeä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä. Käänny vain puoleemme, ja autamme sinua tekemään Saksan-matkastasi unohtumattoman!

Autonvuokraus Syltin lentoasemalta on oiva tapa tutustua saareen

Löydät Sixtin toimipisteen kätevästi Syltin lentoasemalta saavuttuasi, ja halutessasi pystyt asioimaan myös Westerlandin toimipisteessämme. Lentoasema on lyhenteeltään GWT ja sijaitsee periaatteessa Syltin keskustassa, joten hurautat sieltä sujuvasti tutustumaan saareen tai halutessasi vaikka läheiseen Tanskaan. Syltin saarelle pääsee lentoaseman ja Tanskan laivayhteyden lisäksi Saksan puolelta vain junalla, joten autonvuokraus paikan päällä on ehdottomasti sujuvin tapa liikkua! Sujuvoita matkaasi entisestään tekemällä varauksesi jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi vaikka kotisohvaltasi käsin, ja pääset kentälle saavuttuasi solahtamaan mukavasti suoraan ohjauspyörän taakse!

Sylt on Saksan kulttuuriväen suosima viehättävä saari Tanskan ääressä

Sylt on Pohjoisfriireinsaariin kuuluva, Saksan Pohjanmeren suurin saari ja lempinimeltään Pohjanmeren kuningatar. Saari on hyvän ruoan, hyvinvointipalveluiden ja vesiurheilun harrastajien mekka, ja se onkin saksalaisten julkkisten ja rikkaiden suosiossa. Alueella asuu myös hyvin pieni tanskalaisvähemmistö. Saari on kuuluisa luonnonkauneudestaan ja siellä on paljon suojeltuja luonnonsuojelualueita. Pääset nauttimaan luonnosta, auringosta ja tuulesta laadukkailla rannoilla, joista Wenningstedt on lapsiperheiden suosiossa. Juuri tuulen suomien aaltojen ansiosta saari on otollinen leijalautailijoille, purjehtijoille ja surffareille ja moni palaakin sinne yhä uudestaan. Saarella sijaitsee kylpylöitä ja terveellisiä ravintoloita, myös Michelin-tähdellä varustettuina. Tutustu idyllisiin kyliin omassa tahdissasi Sixtin vuokra-auton ratissa, hyppää laivalla käymään Tanskan puolella tai anna vain tien viedä ja Pohjanmeren tuulten puhaltaa sinulle rentouttava loma!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sylt Lentoasema GWT Flughafenstr. 1 25980 Sylt/OT Tinnum 54.913808, 8.330206 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Sylt Lentoasema GWT

Flughafenstr. 1
25980 Sylt/OT Tinnum
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service