Autonvuokraus
Wilhelmshaven
Piilota
Saksa // Wilhelmshaven
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Wilhelmshaven tutuksi vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo palvelee Wilhelmshavenissa tarjoten käyttöösi ammattimaiset autonvuokrauspalvelut sekä ajoneuvot, jotka loistavat modernissa ja uudehkossa valikoimassa. Valikoimaamme kuuluvat vuokra-autot ovat olleet käytössä keskimäärin vain noin kolmisen kuukautta. Wilhelmshavenin-toimipisteeltämme voit vuokrata tarpeidesi mukaan niin näppärän kokoisen henkilöauton, väljyyttä tarjoavan farmarin, isommatkin matkatavarat sisäänsä kätkevän pakettiauton, maastoja ketterästi taittavan maasturin tai luksusautojemme valikoimasta joko avo- tai urheiluauton. Valikoimamme on kattava siksi, että jokainen löytäisi Wilhelmshaveniin suuntautuvalle lomalleen tai työmatkalleen parhaiten palvelevan vuokra-auton.

 
 • Wilhelmshaven
  Groß Belt 27
  26389 Wilhelmshaven

  ma. - pe.06:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:30
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Wilhelmshaven

  Sixt Autonvuokraus
  Groß Belt 27
  26389 Wilhelmshaven

  ma. - pe.06:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:30
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse Sixtin lisäpalvelut oman makusi mukaan

Tehdessäsi varausta Wilhelmshavenin Sixt Autovuokraamosta, muistathan että takaamme käyttöösi tietyn autokategorian, mutta emme voi luvata tarkkaa merkkiä tai mallia vuokra-autollesi. Ja kun olet varaamassa vuokra-autoa Wilhelmshavenin-matkallesi, tutustu samalla myös kattaviin lisäpalveluihimme, jotka on valittu tekemään autonvuokrauskokemuksista täydellisiä. Voit vapaasti valita täydentäväsi varauksesi esimerkiksi GPS-navigaattorilla, lisäkuljettajalla, vapailla ajokilometreillä, matkan jatkumisturvalla tai lisäturvaa tuovilla kolariturvalla, lasi- ja rengasturvalla tai vapaaehtoisella henkilövakuutuksella. Sinä päätät, mitkä edellä mainituista tekevät omasta matkastasi turvatun ja huolettoman!

Koe Wilhelmshavenin historiallinen siipien havina vuokra-auto allasi

Saksan Ala-Saksissa sijaitseva Wilhelmshaven löytyy Pohjanmeren länsirannikolta. Pienehkö kaupunki on tunnelmallinen matkakohde, jossa riittää aistittavaa ja koettavaa. Vaikka itse kaupunki onkin kohtalaisen nuori, on sen sijaintipaikalla pitkä historia, joka pitää sisällään muun muassa 1300-luvulla sijainneen merirosvoille kuuluneen linnan. Tämä linna valitettavasti tuhoutui Hansaliiton joukkojen toimesta vuonna 1433, mutta alueelta löytyy toki muuta historiallista ihasteltavaa erilaisten museoiden kätköistä, kuten myös vanhojen kirkkojen muodossa.

Suuntaatko kenties Wilhelmshaveniin kesäaikaan? Siinä tapauksessa voit rentouttaa mieltäsi ja kehoasi valiten käyntikohteeksi jonkun alueen rannoista tai puistoista. Olipa matkasi aikomuksena sitten nauttia kulttuurista tai lepuuttaa silmiäsi maalaismaisemissa, tai jotakin siltä väliltä, vuokra-auton avustuksella teet matkastasi täydellisen. Pikkuruisessa Wilhelmshavenin kaupungissa on julkista liikennettä vähänlaisesti, joten kun autonvuokraus on osana matkasuunnitelmaasi, saat matkaasi mukaan vapautta, kokonaan omien aikataulujesi mukaisesti. Tee varaus jo tänään helppokäyttöisillä nettisivuillamme ja voit jo alkaa suunnitella ikimuistoista matkaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service