Autonvuokraus
Riad Lentoasema Terminal 5
Piilota
Saudi-Arabia // Riyadh // Riad Lentoasema Terminal 5
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Riad Lentoasema Terminal 5: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Arrival
  13458 Riyadh SA +966-568981946
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Riadin lentokentällä terminaalissa 5

Sixt Autovuokraamo Riadin lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi kätevästi vuokra-autolla ilman turhaa huolehtimista liikkumisesta ja aikatauluista. Autonvuokraus Riadin lentokentällä on helppoa, ja säästää sinulle kallisarvoista aikaa. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, lapsiperheille sopivan farmarin, upean luksusauton tai maasturin haastaviin ajo-olosuhteisiin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Terminaalissa ei ole omaa varsinaista Sixt- toimipistettä, vaan henkilökuntamme tulee sinua vastaan ja opastaa sinut Sixt-toimipisteelle ykkösterminaaliin.

Autonvuokraus Riadin lentokentällä terminaalissa 5

Riadin lentokenttä eli Kuningas Khalidin kansainvälinen lentokenttä, lyhenteeltään RUH, sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Saudi-Arabian pääkaupungista Riadista, jonne matka taittuu vuokra-autolla noin 40 minuutissa. Autonvuokraus Riadin lentokentällä on helppoa, ja varaus tehdään joko nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentokentällä terminaalissa 5 ei ole omaa erillistä autovuokraamoa, vaan lentosi saapuessa henkilökuntamme ottaa sinut vastaan ja opastaa sinut ykkösterminaalin, joten saat vuokra-auton käyttöösi heti lentokentällä. Myös Riadin kaupungissa on oma Sixt-toimipisteensä, joten edulliset ja luotettavat vuokra-autot ovat kätevästi saatavillasi koko matkasi ajan.

Riad - Saudi-Arabian vilkas pääkaupunki

Riad on Saudi-Arabian ja Riadin provinssin pääkaupunki, ja se sijaitsee keskellä Arabian niemimaata. Autonvuokraus Riadin lentokentällä on hyvä tapa varmistaa, että ehdit nähdä matkasi aikana kaikki haluamasi kohteet omien aikataulujesi mukaan. Riadissa voit vierailla vuokra-auto allasi esimerkiksi Wadi Namarin puistossa, jonne voi paeta hetkeksi hengähtämään kaupungin hektisyyttä. Puistoalue sijaitsee padon ympärillä, ja alueella voit tehdä kävelyretken tai vaikka vain nautiskella maisemista piknik-korin äärellä. Alueelta löytyy tekemistä myös perheen pienimmille. Maailman nähtävyydet -puistossa voit ihastella miniatyyrikokoisia jäljennöksiä maailman tunnetuista nähtävyyksistä, kuten Eiffel-tornista tai Taj Mahalin moskeijasta. Turistien ja paikallisten suosimassa puistossa on helppo suunnistaa, ja puiston nähtävyydet ehtii kiertää muutamassa tunnissa.

Riadissa vuokra-autolla kannattaa ajaa myös Masmakin linnoitukselle, joka on rakennettu 1860-luvulla. Linnoituksen sisältä löytyy mielenkiintoisia historiallisia karttoja ja valokuvia. Kun otat itsellesi matkasi ajaksi käyttöön edullisen ja luotettavan vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta, ehdit saamaan mahdollisimman paljon irti Riadin lukuisista upeista nähtävyyksistä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Riad Lentoasema Terminal 5 RUHT03 Domestic Arrival 13458 Riyadh 24.958761, 46.701359 +966-568981946

Sixt-toimipiste Riad Lentoasema Terminal 5 RUHT03

Domestic Arrival
13458 Riyadh
 
Puhelinnro +966-568981946

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä