Autonvuokraus
Nis
Piilota
Serbia // Nis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nis

Aloita matkasi yhteen Euroopan vanhimmista kaupungeista, Nisiin, Sixt Autovuokraamosta ja ota allesi luotettava vuokra-auto autokalustostamme, joka koostuu suosituimpien automerkkien uusimmista malleista. Matkasi tarkoitus määrittää, haluatko vuokrata ajoneuvoksesi henkilöauton, tilavamman farmarin vai raskaammastakin ajosta helposti suoriutuvan maasturin. Autonvuokraus Nisissä on edullista ja näppärää ja voit tehdä varauksen nettisivuillamme tai olemalla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa ilomielin valitsemaan sinulle sopivan vuokra-auton autovalikoimastamme.

 
 • Nis Lentoasema
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  ma. - ti.08:00 - 24:00
  ke. - to.08:00 - 20:00
  pe.08:00 - 23:00
  la.08:00 - 24:00
  su.08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nis Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  ma. - ti.08:00 - 24:00
  ke. - to.08:00 - 20:00
  pe.08:00 - 23:00
  la.08:00 - 24:00
  su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamosta Nisissä saat lisäpalvelut vuokra-autoosi

Jos tarvitset enemmän tilaa matkaseurueellesi tai tavaroillesi, tilava farmari kuljettaa kätevästi kaiken, ja jos mukana on lapsia, voit valita lisäpalveluista turvalliset lastenistuimet takapenkkiläisten matkantekoa helpottamaan. Työmatkailijalle taloudellinen henkilöauto voi olla hyvä ratkaisu tapaamisesta toiseen liikkumiseen, ja silloin GPS-navigaattori on verraton apu oikeaan paikkaan löytämiseksi. Muita lisäpalveluita meillä ovat muun muassa erilaiset lisävakuutukset, kuten kolariturva tai tuulilasi- ja rengasvakuutus, jotka auttavat varautumaan yllättäviin tilanteisiin. Kun edessä on pidempi ajomatka ja yli 21-vuotiaita ajokortillisia henkilöitä on kaksi, kannattaa nimetä matkalle lisäkuljettaja, jolloin kuskin vaihto onnistuu mutkattomasti kesken matkan. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että lupaamme ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokrauksella Nisissä pääsee automatkalle historiaan

Kaakkois-Serbiassa sijaitseva Nisin kaupunki on maan tärkeimpiä teollisuuden keskuksia, ja mielenkiintoinen yhdistelmä rikasta historiaa ja eläväistä nykypäivää. Jo vuonna 279 eaa perustettu Nisin kaupunki tulvii historiaa, joka näkyy eri aikakausien historiallisina jäänteinä ympäri kaupunkia. Vuokra-auto kannattaakin suunnata kaupungin kuuluisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvaan, ottomaanien valmiiksi rakentamaan Nisin linnoitukseen, joka löytyy kaupunkia halkovan Nisava-joen varrelta keskustasta. Seuraavaksi voi ajella muutaman kilometrin päähän katsomaan Serbian itsenäisyyden symbolia, pääkallotornia, Cele Kulaa, ja historiakierroksen voi päättää holokaustin kauheuksista muistuttavaan Crveni Krsin keskitysleiriin takaisin kaupungin keskustassa. Jos tämä historian aikakausi kiinnostaa enemmänkin, voi samalla käydä keskitysleirimuseosta kahden kilometrin päässä sijaitsevassa Bubanjin muistopuistossa kukkulan laella. Historian lisäksi yliopistokaupunki tarjoaa ylellisiä ostoskeskuksia, hienoja cocktailbaareja, erikoisia hotelleja ja nuorekasta kaupungin sykettä. Autonvuokraus Nisissä kuljettaa sinua näppärästi historiasta nykyaikaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service