Autonvuokraus
Novi Sad
Piilota
Serbia // Novi Sad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Novi Sad

Serbian toiseksi suurimmassa kaupungissa, Novi Sadissa, liikut edullisesti ja helposti Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla. Autovalikoimassamme ovat taloudelliset henkilöautot ja tilavammat farmarit, joihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme ja tehdä varauksen vuokra-autosta. Voit myös olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja kerromme sinulle lisää autokalustostamme ja autamme muissakin autonvuokraukseen Novi Sadissa liittyvissä kysymyksissä.

 
 • Novi Sad/Hotel Park

  Sixt Autonvuokraus
  Novosadskog sajma 35
  21000 Novi Sad

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la.09:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Novi Sad/Hotel Sheraton

  Sixt Autonvuokraus
  Polgar Andrasa 1
  21000 Novi Sad

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la.09:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Luotettavasti kohteeseen Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Novi Sadissa tarjoaa erilaisia lisäpalveluita käyttöösi, ja voit valita niistä mieleisesi tehdessäsi varausta vuokra-autosta, mutta muistathan samalla, että lupaamme vain autokategorian, emme tiettyä automallia. Työmatkalaiselle taloudellinen henkilöautomme voi olla riittävä koon puolesta ja lisäpalveluna GPS-navigaattori varmistaa, että oikea paikka löytyy ongelmitta. Perheen pienimmille löytyvät turvalliset lastenistuimet, ja jos tavaraa on lähtenyt matkaan enemmän tai matkustajia on monta, tilavaan farmariimme mahtuu kaikki tarpeellinen. Matkailijalle, joka haluaa varautua yllättäviin tilanteisiin, meillä on tarjota erilaisia lisävakuutuksia, kuten kolari- tai tuulilasi- ja rengasturva. Älä myöskään unohda nimetä matkalle lisäkuljettajaa, jos reissussa on mukana kaksi vähintään 21-vuotiasta ajotaitoista henkilöä, jotta voitte molemmat vaihdella ratin takana kesken matkan.

Kulttuuria, historiaa ja luontoa Novi Sadissa

Novi Sad sijaitsee vain alle 100 kilometrin päässä Serbian pääkaupungista Belgradista, Tonavan rannalla, maan pohjoisosassa. Asutusta alueella sanotaan olleen ollut jo kiviajalla, mutta virallisesti kaupunki on perustettu 1694, ja 1800-luvulla kaupungista tuli kulttuurin kehto, jota kutsuttiin Serbian Ateenaksi, sillä siellä asusti kirjailijoita, runoilijoita ja taiteilijoita. Kulttuuri näkyy tänäkin päivänä Novi Sadissa ja siellä järjestetään yksi Euroopan suurimmista musiikkifestivaaleista, nimeltään EXIT. Festivaali tapahtuu Petrovaradinin keskiaikaisella linnoituksella, joka onkin kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä ja sinne on noin vartin ajomatka keskustasta. Novi Sadin värikäs ja kaunis vanhakaupunki on myös näkemisen arvoinen ja voit istahtaa siellä perinteiseen tavernaan maistamaan paikallisia herkkuja. Kaupungista noin viisi kilometriä etelään löydät Serbian vanhimman kansallispuiston, Fruska goran, ja sieltä samannimisen vuoren, jota myös Pyhäksi vuoreksi kutsutaan. Vuori on hieno paikka vaellukseen, piknikille tai vuoren 16 luostariin tutustumiseen, ja se on vain yksi syy autonvuokraukseen Novi Sadissa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service