Autonvuokraus
Victoria
Piilota
Seychellit // Victoria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Victoria

Sixt Autovuokraamo Victoriassa palvelee sinua asiantuntevasti autonvuokraukseen liittyen. Saat kauttamme kattavan valikoiman vuokra-autoja, joista varmasti löytyy sinulle sopiva ajoneuvo. Tutustu ajantasaiseen ja saatavilla olevaan valikoimaan ja tämänhetkiseen hintatasoomme verkkosivuillamme. Saatavilla on erilaisia henkilöautoja useissa eri kokoluokissa. Jos sinulle tulee kysyttävää autonvuokraukseen liittyen ja et löydä vastausta verkkosivuiltamme, voit myös olla yhteydessä Sixt Autovuokraamomme ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Haluamme varmistaa, että saat tarvettasi vastaavan vuokra-auton.

 
 • Seychelles Mahe/Beau Vallon
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  ma. - su.08:30 - 20:00
  Juhlapyhä08:30 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Seychelles Mahe/Beau Vallon

  Sixt Autonvuokraus
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  ma. - su.08:30 - 20:00
  Juhlapyhä08:30 - 20:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Palveleva Sixt Autovuokraamo Victoriassa

Autonvuokraus Victorian Sixt Autovuokraamossa on ketterää ja vaivatonta. Ajantasaisimman tiedon ajoneuvojen saatavuudesta ja hintatasosta löydät verkkosivuiltamme. Vuokraaminen on helppoa, valitset vain ajankohdan ja haluamasi autokategorian ja teet varauksen. Vuokra-autojemme lisäksi tarjoamme sinulle kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, jotka helpottavat matkantekoasi. Lisää varauksellesi navigaattori, niin matkantekosi on vaivattomampaa. Pienten lasten kanssa turvaistuimet voi olla turvallinen valinta lisätä varaukselle, niin pientenkin matkustaminen on miellyttävämpää. Jos teitä on useampi ajokortillinen, niin voitte myös lisätä varauksellenne useamman kuljettajan, jotta ajovastuu jakautuu useamman ihmisen kesken. Voit myös lisätä varauksellesi erilaisia vakuutuksia, jotta vahingon sattuessa matkasi jatkuisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Siirtomaata ja historian havinaa Victoriassa

Victoria, tai Port Victoria, on Seychellien pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Mahén saaren koillisosassa. Mahé on Seychellien saarista isoin ja siellä asuukin kaikenkaikkiaan 80 % koko Seychellien väestöstä. Itse Victorian kaupungissa on tätä nykyä noin 27.000 asukasta ja se on Seychellien ainoa isompi kaupunki. Victoria on myös Seychellien ainoa satamakaupunki, jonka syväsatamaan mahtuu useita isoja aluksia kerrallaan. Lähempänä kaupunkia on matalampi satama, joka on tarkoitettu pienemmille aluksille, kuten huviveneille. Mahén saarelta löytyy monenmoista nähtävää. Rantalomailija voi startata vuokra-auton ja karauttaa jollekin Beau Vallon lahden upeista hiekkarannoista. Sinne taitat matkaa noin 15 minuuttia. Luonnon helmaan halajaville Mornen kansallispuisto lukuisine vaellusreitteineen tarjoaa mahtavia maisemia ja paljon erilaisia eläimiä ja kasveja nähtäväksi. Sinne ajelet Victoriasta reilussa puolessa tunnissa ja kävelet loppumatkan. Ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita löydät kätevästi alle 10 minuutin ajomatkan päästä Victorian kaupungin sisältä. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamo Victoriasta ja kierrä Mahén saari haluamassasi aikataulussa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service