Auton vuokraus toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon

 

Ohjeet toimipisteeseen Seychelles Mahe/Beau Vallon

Osoite

St Louis Road/Macouti House, 62555 Beau Vallon, Mahe, Seychellit
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:30 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Seychelles Mahe/Beau Vallon

Autonvuokrauksella Sixtiltä Mahé Beau Vallonista saat sujuvan alun matkallesi

Autonvuokrauksella Sixtiltä Mahé Beau Vallonista saat sujuvan alun matkallesi

Tervetuloa aloittamaan reissusi sujuvasti Sixt Mahé Beau Vallonin kautta! Toimipisteemme sijaitsee Seychellien pääsaarella Mahélla, Beau Vallonissa, josta löytyy yksi saaren kauneimmista rannoista. Sixt Mahé Beau Valloniin suunnistat kätevästi niin lentokentältä, joka sijaitsee noin 13 km etäisyydellä, tai saaren pääkaupungista Victoriasta on matkaa vain noin 4 km ja myös sieltä liikenneyhteydet toimipisteellemme ovat hyvät. Paikan päälle pääset helposti joko linja-autolla tai taksilla, jonka jälkeen matkaa voit jatkaa helposti omalla Sixt-vuokra-autolla. Lomalaiset paikasta toiseen vie käytännölliset ja tyylikkäät henkilöautot tai tilan tarpeeseen sopivat farmarit. Liiketapaamiseen suunnistat taas näyttävällä maasturilla, jolla taittuu haastavammatkin maastot. Matkasi voi alkaa rentouttavasti, kun toimipisteeltämme voit suunnistaa vaikkapa suoraan läheiseen kansallispuistoon vaeltamaan, jonne Sixtin vuokra-auto vie sinut turvallisesti. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon viikon jokaisena päivänä.
Koe Seychellit ainutlaatuisesti Sixt Mahé Beau Vallonin laadukkaalla vuokra-autolla

Koe Seychellit ainutlaatuisesti Sixt Mahé Beau Vallonin laadukkaalla vuokra-autolla

Kun haluat kokea ja nähdä ainutlaatuisen Mahén saaren mahdollisimman monipuolisesti, varaa oma vuokra-autosi Sixt Mahé Beau Vallonista! Ystävällinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri oikean vuokra-auton tarpeisiisi ja voitkin auton varata jo etukäteen verkkosivujemme tai mobiilisovelluksen kautta. Kaikki automme ovat laadukkaiden merkkien uusimpia malleja ja jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Meiltä ovat saatavilla myös kattavat lisäpalvelut, jotka tekevät ajonautinnostasi vieläkin ainutlaatuisemman. Tarjoamme sinulle vapaat ajokilometrit ja reittivalinnat onkin helppo tehdä GPS-navigaattorin avustuksella tai halutessasi voit jakaa ajonautinnon lisäkuljettajan kanssa. Myös kattavat vakuutuksemme tuovat lisäturvaa ajoreiteillesi ja voit rauhassa keskittyä vain siihen, minne viet Sixt-vuokra-autosi seuraavaksi. Sovittaessa voit myös noutaa tai palauttaa vuokra-autosi Sixt Mahé Beau Vallonin toimipisteeseen vuorokauden ympäri.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Seychelles Mahe/Beau Vallon syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Seychelles Mahe/Beau Vallon

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Seychelles Mahe/Beau Vallon

Näytä lisää