Auton vuokraus toimipisteestä Seychelles Port Victoria

 

Suosituin kohteessa Seychelles Port Victoria

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Seychelles Port Victoria alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Seychelles Port Victoria

Osoite

Cat Cocos Jetty, . Mahe, Seychellit
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Seychelles Port Victoria

Joustavasti matkaan Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahé Port Victorian kautta

Joustavasti matkaan Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahé Port Victorian kautta

Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahe Port Victoria toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kauniille Mahén saarelle. Aloita matkasi helpommin nappaamalla laadukas vuokra-auto Mahé Port Victorian toimipisteestä, jolla jatkat matkaasi vaivattomasti eteenpäin kierrellen Mahén upeat rannat ja testaten jännittävät vaellusreitit eri puolilla saarta. Sixtin vuokra-auto antaa sinulle vapauden valita omat reittisi ja suunnitella omat aikataulusi. Toimipisteemme löytyy Seychellien pääsaaren Mahén satamasta, jonne pääset kätevästi linja-autolla tai taksilla vaikka suoraan lentokentältä. Mahé Port Victorian toimipiste sijaitsee myös saaren pääkaupungin, Victorian, vieressä mikä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet aloittaa Seychellien tutkimisen autolla suoraan pääkaupungista käsin. Saarikierroksen ajonautinnon sinulle tarjoavat käytännölliset ja tyylikkäät henkilöautot ja farmarit, jotka kuljettavat vaikka koko perheen sinne minne pitääkin. Seikkailijalle me tarjoamme näyttävät maasturit, jotka vievät läpi jopa haastavammat reitit. Tutustu monipuoliseen Seychellien saareen Sixtin vuokra-autolla!
Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahé Port Victoria odottaa sinua

Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahé Port Victoria odottaa sinua

Matkasi saa entistä monipuolisemman lähtökohdan, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Kaikki automme ovat tunnettujen merkkien uusia malleja ja jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Ilmastoidulla vuokra-autolla onkin mukava ottaa Mahé haltuun. Tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi autokategoriasta, mutta huomioithan ystävällisesti, että tiettyä mallia tai merkkiä emme voi etukäteen luvata. Meiltä saat myös lisättyä varaukseesi kattavat lisäpalvelut, jotka tekevät ajonautinnosta vieläkin mieluisamman. Tarjoamme sinulle vapaat kilometrit matkoillesi ja voi olla, että ne onkin mukava jakaa lisäkuljettajan kanssa joka on myös mahdollista varaukselle lisätä. Lasten kanssa matkustaville on meillä tarjota lastenistuimet, jotka pitävät perheen pienimmätkin turvallisesti kyydissä. Myös perusteellinen vakuutus tuo ajomatkoille lisäturvaa ja voit rauhassa keskittyä vain seuraavan reitin valintaan. Voit tehdä vapaasti muutoksia ja peruutuksen varaukseesi, joten varaa Sixtin vuokra-autosi Seychelles Mahé Port Victoriasta jo tänään verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Seychelles Port Victoria

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Seychelles Port Victoria?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Seychelles Port Victoria sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Seychelles Port Victoria.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Seychelles Port Victoria?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Seychelles Port Victoria

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Seychelles Port Victoria?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Seychelles Port Victoria?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Seychelles Port Victoria

Näytä lisää